25 Νοεμβρίου, 2015

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ

 

Χρωστάτε στην τράπεζα. Τι θα συμβεί αν κατά τη διάρκεια της εκκρεμότητας βρείτε αγοραστή για την κύρια κατοικία σας και μάλιστα σε τιμή μεγαλύτερη από την οφειλή σας στην τράπεζα; Όχι μόνο η τράπεζα δικαιούται να πάρει το ποσό της οφειλής σας προς αυτήν, αλλά και το 50% του υπολοίπου!

ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟ ISIL ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ

 

Ο Συριακός Στρατός, η Εθνική Άμυνα Δυνάμεων και η Χεζμπολάχ είναι έτοιμοι να απελευθερώσουν την θρυλική πόλη της Παλμύρας. Στοιχεία του Συριακού Αραβικού Στρατού, της Εθνικής Άμυνας Δυνάμεων και της Χεζμπολάχ, με τη βοήθεια των ιρακινών μαχητών της πολιτοφυλακής της Harakat Al-Nujaba, ξεκίνησαν μια επίθεση εναντίον θέσεων του ISIL στο βουνό αλ-Hayal στα νότια της Παλμύρας, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars (FNA).

ΣΕΙΣΜΟΣ 7,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΕΡΟΥ- ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

 

Ισχυρός σεισμός 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες σε ζούγκλα στη λεκάνη του Αμαζονίου, στα σύνορα των δύο χωρών. Ισχυρός σεισμός 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τα σύνορα Περού-Βραζιλίας στη λεκάνη του Αμαζονίου ποταμού χθες, είπε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ

 

Σε πανηγυρική εκδήλωση στις 23 Νοεμβρίου 2015 στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων Μονάχου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παρασημοφόρησε την ΑΒΥ τον Δούκα της Βαυαρίας κ. Φραγκίσκο με το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΒΑΖΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

 

Νέα προβλήματα για την Ελλάδα φαίνεται πως δημιουργεί η Γερμανία και συγκεκριμένα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την φορά έχουν οι ελληνικές καταθέσεις, με τον Γερμανό υπουργό οικονομικών να αποτελεί για άλλη μια φορά εμπόδιο για τα ελληνικά συμφέροντα. 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα: «Με 40 παραβιάσεις στο Αιγαίο την ημέρα, δεν μπορούμε να είμαστε πιο θετικοί απέναντι στην Άγκυρα»: Αυτά τα λόγια του έλληνα ΥΠΕΞ το 2005 προς τον αμερικανό πρέσβη μεταφέρει τηλεγράφημα προς την Ουάσινγκτον, καταγράφοντας τη δυσφορία της Αθήνας για την τουρκική στάση στο Αιγαίο. 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ "ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΑΝ" ΤΟ ΙΚ

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι από την τρομοκρατική οργάνωση"Ισλαμικό Κράτος", αποτέλεσε ένα ισχυρό χτύπημα για την Ευρώπη, θέτοντας το σύνολο της γηραιάς ηπείρου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

 

Προτάσεις για τη σταδιακή δημιουργία ενός κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Εγγύησης Καταθέσεων (EDIS) μέχρι το 2024 παρουσίασε την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ

 

Περισσότεροι από τους μισούς Βρετανούς θέλουν πλέον να αποχωρήσει η χώρα τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι για λογαριασμό της εφημερίδας Independent.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

 

Συνεχίζει να βάζει λάδι στην φωτιά η Τουρκία, λίγες ώρες μονάχα από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού, εντείνοντας ακόμη περισσότερο τις ήδη εύθραυστες σχέσεις των δυο χωρών.

† ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ H ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ

 

α)-Γέννησις.καταγωγή. ᾿Εγεννήθη εἰς τήν ᾿Αλεξάνδρειαν τό 294 μ.Χ. ἀπό ἀριστοκρατικήν εἰδωλολατρικήν οἰκογένειαν καί ὠνομάσθη Δωροθέα.