20 Ιανουαρίου, 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

 

Κύριε Φραγκούλη θα έπρεπε να γνωρίζετε τις προσφωνήσεις των Αρχηγών της Εκκλησίας δηλαδή όπως στο στρατό τον Στρατηγό δεν τον προσφωνούμε ποτέ κύριο αλλά σκέτα Στρατηγέ μου.

Έτσι και τον Αρχιεπίσκοπο τον προσφωνούμε Μακαριώτατε και ποτέ κύριο Αρχιεπίσκοπο όπως και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Παναγιώτατε και όχι κύριε Παναγιώτατε και ούτω καθ΄εξής.

Επίσης οι κορνίζες που έχουν κάποια πρόσωπα κ. Φράγκο τις λέμε φωτογραφίες και όχι εικόνες, διότι εικόνες είναι αυτές που έχουν κάποιον Άγιο  όπου φέρει φωτοτέφανο.

Οι δηλώσεις σας όπως ειπώθηκαν κ. Φράγκο στο FOCUS PRESS του Άτλας TV Κεντρικής Μακεδονίας μου θύμισαν κάποιους μόνιμους καραβανάδες στο στρατό που εμείς τους λέγαμε παγουράδες όταν υπηρετούσα στο Στρατόπεδο Καρατάσου στην Θεσσαλονίκη.

Τι μας είπατε τελικά  κ. Φράγκο από το FOCUS PRESS του Άτλας TV Κεντρικής Μακεδονίας 19/1/2018; Απλά μας θυμίσατε ότι:«Υπάρχει ένας μακαριστός, που λέγεται Χριστόδουλος και είπατε κ. Φράγκο: 

Να πάει μπροστά στην εικόνα του και αν τολμάει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος ο σημερινός, ας τον κοιτάξει στα μάτια και μετά ας εκφράσει τη γνώμη του, με παρρησία και θάρρος, με χριστιανικό φρόνημα ορθόδοξο».

 
 Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Επίσης στο Δελτίο Ειδήσεων των 8 στον ΣΚΑΪ (19/1/2018) ερωτηθείς από τον Δημοσιογράφο τι έχετε να πείτε για την συνάντηση του Μακαριωτάτου με τον Πρωθυπουργό είπατε: Ο κύριος Αρχιεπίσκοπος να τα βρει πρώτα με την Εκκλησία και τον Πατριάρχη και μετά να λέει αυτά που λέει.

Αθλιότητες! Οι δηλώσεις σας δεν χρήζουν σχολιασμού κατ΄ εμέ διότι ο Αρχιεπίσκοπος εάν σκεφτεί να πάει απέναντι από το κάδρο του Χριστόδουλου και τον κοιτάξει κατάματα κ. Φράγκο θα πρέπει να του κάνει μόνο τέσσερις ερωτήσεις από τις πολλές που υπάρχουν και πιστεύω ότι θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση διότι δεν θα μπορέσει να απαντήσει ο μακαριστός.

α).Πως εξελέγη Αρχιεπίσκοπος το 1998;

β).Τι πέτυχε με τις δυο λαοσυνάξεις Αθηνών 
Θεσσαλονίκης  το 2000 για το θέμα των Ταυτοτήτων; 

γ).Τι αποκόμισε η Εκκλησία από τις επιστολές 
που αντάλλαξε ο μακαριστός με τον Στυλιανό Παττακό; και

δ).Τι απέγιναν τα 3 εκ. υπογραφές 
για την διενέργεια Δημοψηφίσματος; 

Τις υπογραφές βέβαια τις μάζεψε τότε ο μακαριστός ταλαιπωρώντας τον Λαό για να αποδείξει στον τότε Πρωθυπουργό κ. Σημίτη και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο ότι μετράει στην κοινή γνώμη. Δυστυχώς όμως την Ακοινωνησία από το Φανάρι την εισέπραξε μεγαλοπρεπέστατα. 

Το ίδιο βράδυ όμως της Ακοινωνησίας του κ. Φραγκούλη ήρθε εσπευσμένα από την Λιβαδειά ο νυν Αρχιεπίσκοπος στην Αρχιεπισκοπή τον αγκάλιασε και του είπε: Σε στηρίζω δεν θα πέσεις προχώρα παρόλα όσα είχε διαπράξει ο μακαριστός κατά την περίοδο της Αρχιεπισκοπικής εκλογής καταλάβατε κ. Φράγκο; 

Αφήστε λοιπόν τα περί εικόνας και τα τοιαύτα. Για να μην συνεχίσουμε και δια τις οικονομικές ατασθαλίες που άφησε ως προίκα στον νυν Αρχιεπίσκοπο ο μακαριστός.  

Σε ότι αφορά στο να τα βρει με την Εκκλησία και τον Πατριάρχη ο Αρχιεπίσκοπος πιστεύουμε κ. Φράγκο ότι δεν έχει να βρει τίποτα διότι δεν έχει χάσει τίποτα. Ας τα βρείτε πρώτα εσείς κ. Φράγκο με τον κ. Πάνο Μπεγλίτη, τον κ. Νίκο Τόσκα και τους Οικολόγους Πράσινους και αφήστε τους άλλους.

Εξάλλου κ. Φράγκο εσείς δεν είστε που είπατε σε συνέντευξή σας στον Real fm  (17/1/2018) ότι δεν είστε υπέρ των συλλαλητηρίων; τώρα τι μας το παίζετε εθνικοπατριώτης;  Είστε γνωστός είστε κ. Φραγκούλη από το 2012.

Δεν γνωρίζετε ότι 130 χώρες έχουν αναγνωρίσει στα Σκόπια την ονομασία Μακεδονία κ. Φράγκο; Δεν σας το έχουν πει οι φίλοι σας ο κ. Κοντομηνάς, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Μιχαλολιάκος, η κ. Καννέλη, ο κ. Πολάκης και ο αγαπημένος σας φίλος Τάκης Μπαλτάκος ο φίλος του κ. Κασιδιάρη που σας βοηθά να φτιάξετε καινούργιο κόμμα;

Τις βλέψεις σας τις γνωρίζει πολύ καλά το στράτευμα κ. Φράγκο  όπου θέλετε να ηγηθείτε κάποιου νέου ακροδεξιού πολιτικού μορφώματος. Έχετε σκεφτεί όμως αύριο στα συλλαλητήρια (21/1/2018) αν εισχωρήσουν κάποιες ακραίες δυναμικές ομάδες τι θα γίνει;

Η Εκκλησία κ. Φράγκο δεν είναι κάποια οργάνωση ή κάποιο Κόμμα για αυτό και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος που γνωρίζει ότι ο Χριστιανισμός δεν έχει βία αλλά διδασκαλία και αγάπη  δεν επιθυμεί διχαστικά συλλαλητήρια. 

Εξάλλου έχει πει ο ίδιος ότι το θέμα για το όνομα της Μακεδονίας προς το παρόν είναι ανοιχτό αν χρειαστεί εμείς εδώ είμαστε όλα όμως στην ώρα τους, γι' αυτό πάψτε να γίνεστε γραφικός κ. Φράγκο.

 
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας πούμε  κ. Φράγκο πως με αυτά που λέτε αδικείτε τον εαυτό σας, διότι ούτε τον Αρχιεπίσκοπο γνωρίζετε καλά αλλά ούτε και τα της Εκκλησίας γνωρίζετε και αυτά που λέτε τα λένε άνθρωποι με κεφαλές λιποβαρούς περιεχομένου, όπου δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί απ΄ αυτούς όπως κάποιος αποτυχημένος γιατρός Λυκούργος Νάνης, Οδυσσέας Τσολογιάννης, Γεώργιος Παπαθανασόπουλος, Παναγιώτης Τελεβάντος, κ.α. 

Π. ΒΟΙΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: