24 Αυγούστου, 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

 
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων θέτει το υπουργείο Παιδείας αφού ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, όπου παρατηρείται άνοδος των βάσεων σε πολλά δημοφιλή τμήματα. Διαβάστε όλο το θέμα για τα αποτελέσματα ΕΔΩ....
 


ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Με περισσότερους από ένα εκατομμύριο πολίτες να εξακολουθούν να ζουν εντός των τειχών του, το Χαλέπι, μια πόλη κομμένη στα δύο και περικυκλωμένη από αντιμαχόμενους στρατούς, αντιπροσωπεύει την πιο οξεία ανθρωπιστική κρίση σήμερα στη Συρία.

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΡΚΕΛ ΟΛΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Οι ηγέτες της Ρωσίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν την κατάσταση στην Ουκρανία, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, στο περιθώριο της Συνόδου των G20, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο σήμερα.

ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ

 

Φόβοι πως ο απολογισμός θα αυξηθεί  - Δεκάδες οι εγκλωβισμένοι σε συντρίμμια κτιρίων Το αδιαχώρητο στα νοσοκομεία.  Ολόκληρη η Κεντρική Ιταλία συγκλονίστηκε τα ξημερώματα από τον ισχυρό σεισμό των 6,2 Ρίχτερ που έχει σκοτώσει πάνω από 22 ανθρώπους ενώ έχει προκαλέσει όπως φαίνεται μεγάλες ζημιές σε χωριά και πόλεις.

ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ

 

Ο τουρκικός στρατός έπληξε νωρίτερα με πυρά πυροβολικού στόχους στην Τζαραμπλούς - Στόχος της Τουρκίας η «ολική εκκαθάριση» των συνόρων της από τους τζιχαντιστές, μετά την επίθεση στην Γκαζιαντέπ.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Απόλυτα καθησυχαστικός πως ο ισχυρός σεισμός της Ιταλίας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, λόγω απόστασης και λόγω μεγέθους, να προκαλέσει διέγερση των ρηγμάτων στην Ελλάδα εμφανίζεται ο καθηγητής σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Μανώλης Σκορδίλης.

ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

 

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε έναν πύραυλο από υποβρύχιο από τις ανατολικές της ακτές νωρίς σήμερα, είπε ο στρατός της Νότιας Κορέας, στην πιο πρόσφατη από μια σειρά εκτοξεύσεων πυραύλων από την απομονωμένη χώρα που αψηφά τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

† ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

 

Η Ελλάδα μας είναι χώρα αγίων! Ως έθνος ευλογημένο από τον ίδιο τον Κύριο (Ιωάν.12,23), «ποιών τους καρπούς» της Βασιλείας του Θεού (Ματθ.21,43), έχει την ευλογία να αναδεικνύει στη δισχιλιόχρονη χριστιανική του πορεία, μεγάλους αγίους και ομολογητές της πίστεως.

ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΓΙΑΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 

Οι ιρακινές ειδικές δυνάμεις εξαπέλυσαν σήμερα επιχείρηση για την ανακατάληψη από τους τζιχαντιστές της πόλης Καγιάρα, μιας θέσης-κλειδί ενόψει της μάχης της Μοσούλης, προπυργίου της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στο Ιράκ, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

Ο ΣΟΡΟΣ ΛΑΔΩΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

 

Στα 2500 έγγραφα που αποκάλυψε το DCLeaks, υπάρχει ένα που περιγράφει ακριβώς πόσα ελληνικά ΜΜΕ αγοράστηκαν από τον Τζόρτζ Σόρος για να υποστηρίξουν το ουκρανικό πραξικόπημα του 2014, που συνολικά είναι 6 ελληνικές εφημερίδες, 10 ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί και 6 ενημερωτικοί ιστότοποι.

ΑΙΣΧΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Νέο σκάνδαλο με στόχο να υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η Ελλάδα διεθνώς, όταν ο Klagenfurt Ahmed Diyab, ειδικός στην  ιερογλυφική γραφή σε αυστριακό πανεπιστήμιο, δήλωσε σε εφημερίδα, «Οι ιδρυτές των Ολυμπιακών Αγώνων είναι οι Αιγύπτιοι και όχι οι Έλληνες, όπως κοινώς πιστεύεται», «Υπάρχουν  αρχαιολογικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι οι Αιγύπτιοι ήταν οι πρωτοπόροι»

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

 

Φαίνεται πως κλιμακώνεται η κατάσταση στην Συρία, αφού στις 22 Αυγούστου οι ΗΠΑ απαίτησαν την ανατροπή της διεθνώς αναγνωρισμένης νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας, επειδή πλέον η Β.Συρία είναι υπό αμερικανική κατοχή και ότι λέει η κυβέρνηση του Μ.Άσαντ δεν έχουν καμία ισχύ. 

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

 

Με μία και μόνο κίνηση ο Πρόεδρος Πούτιν κάνει ματ  στην κυριαρχία του ΝΑΤΟ στη Μ. Ανατολή. Ο πρόεδρος της Υεμένης, Ali Abdullah Saleh αποφάσισε να προσφέρει στη Μόσχα όλες τις αεροπορικές βάσεις, αεροδρόμια και λιμάνια της χώρας.