28 Ιουλίου, 2016

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

 

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται προς το παρόν οι αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απέναντι στην απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να ανακαλέσει τους Τούρκους παρατηρητές από τα ελληνικά νησιά.

ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΙΕΡΕΑ Η ΣΦΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΠΗΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

 

Στα εδάφη που ελέγχει ανάμεσα στη Συρία και το Ιράκ, το Ισλαμικό Κράτος συνηθίζει να πετάει τους ομοφυλόφιλους από τις στέγες των σπιτιών. Αν και το Κοράνι δεν καταδικάζει ανοιχτά την ομοφυλοφιλία, οι τζιχαντιστές θεωρούν τον σοδομισμό «διαστροφή» και κατηγορούν τις δυτικές δημοκρατίες, μεταξύ άλλων, ότι «νομιμοποίησαν» την ομοφυλοφιλία.

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Τους 7 πυλώνες για την ανασυγκρότησή του περιέγραψε χθες ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής.Ο A. Τσίπρας αφού αναφέρθηκε στη μάχη της σημερινής κυβέρνησης για την αναίρεση των δεσμεύσεων για άμεση κατάργηση του ΕΚΑΣ κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, υπογράμμισε ότι αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική πληγή η σταδιακή κατάργησή του.

Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

 

Δράσεις, αντιμετώπιση και προκλήσεις. 
Οι πολλαπλές επιθέσεις Τζιχαντιστών το τελευταίο διάστημα διακρίνονται από τα εξής σημεία:-Οι δράστες είναι φονταμενταλιστές (λέγονται πλέον και ριζοσπαστικοποιημένοι), μέσα από μια διαδικασία πλύσης εγκεφάλου που βασίζεται σε Αρχέτυπα και Νόρμες που μεταδίδονται συνεχώς από τα κοινωνικά δίκτυα-και όχι μόνο.

ΣΤΟ 3ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ Ι.Α.Α. 360 ΠΑΙΔΙΑ

 

Με τραγούδια, παιχνίδια αλλά και με έκδηλη συγκίνηση, ολοκληρώθηκε το 3ο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ ΚΔΑΠ Μοσχάτου, που χάρισε συναρπαστικές στιγμές, στα 360 παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών που συμμετείχαν σε τρεις 15νθήμερες περιόδους. 

BREXIT ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

Η νέα Βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May και το υπουργικό συμβούλιό της από το Συντηρητικό Κόμμα θα ξεκινήσουν σύντομα το δύσκολο έργο της διαχείρισης του Brexit. Ο άμεσος πανικός στις χρηματοπιστωτικές αγορές είναι πίσω μας.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Κανονική χούντα Ερντογάν στην Τουρκία.Τα λουκέτα σε ΜΜΕ μαζικά,οι συλλήψεις ακόμη μαζικότερες. Το καθεστώς Ερντογάν με “σπασμένα φρένα”, κάνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και στέλνει στην φυλακή χιλιάδες πολίτες ακόμη και χωρίς καμία στοιχειοθετημένη κατηγορία.

ΜΕ... ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Κατέθεσαν και ψήφισαν σχετική τροπολογία για απεριόριστες κρατικές δαπάνες των συνοδών στις κυβερνητικές αποστολές, την ίδια ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ισοδύναμα για την περικοπή του ΕΚΑΣ.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Με τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, καταργείται το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς σε ταξίδια του πρωθυπουργού, του Προέδρου της Δημοκρατίας και των υπουργών Οικονομικών, Εξωτερικών και Αμυνας.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ

 

Aνησυχία και αντιδράσεις έχει προκαλέσει, τόσο στο σύνολο των γερμανικών κομμάτων όσο και στις αρχές, η συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει για την Κυριακή στην Κολωνία υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς εκτιμούν ότι η ατμόσφαιρα στην γερμανοτουρκική κοινότητα είναι μετά τις τελευταίες εξελίξεις «δηλητηριασμένη».

ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ… «ΚΥΚΛΟΥΣ» ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΙ «ΚΥΚΛΟΙ» ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

 

Η αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για εξεταστική επιτροπή για το τρίτο Μνημόνιο, εξόργισε τον Γιάννη Στουρνάρα.

ΒΟΜΒΑ 120 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

Η εκτόξευση της τουρκικής λίρας μετά την αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν δημιούργησε σε πολλούς την ψευδαίσθηση ότι η χώρα απολαμβάνει ένα πανίσχυρο νόμισμα, που αντανακλά και τη γεμάτη υγεία οικονομία της.

ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ

 

Αυτή είναι «πολιτικά και οικονομικά η πλέον ορθή απόφαση» δήλωσε ο επίτροπος Μοσκοβισί - Η Επιτροπή δίνει δύο χρόνια στην Ισπανία και έναν χρόνο επιπλέον στην Πορτογαλία για να πιάσουν τους στόχους.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

 

Τουλάχιστον 16 άμαχοι σκοτώθηκαν την Τετάρτη από αεροπορικά πλήγματα και πυρά πυροβολικού που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις του συριακού καθεστώτος εναντίον μιας συνοικίας της πόλης του Χαλεπιού που ελέγχεται από τους αντάρτες, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.