19 Ιουλίου, 2016

ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…

 

H επόμενη μέρα στην Τουρκία.Απίστευτο αλλά αληθινό!!! Ο Ερντογάν, το μαύρο πρόβατο της διεθνούς πολιτικής, ο άνθρωπος που κατόρθωσε να αποκτήσει μόνο εχθρούς, που κατέστρεψε την τουρκική οικονομία, που αποδείχθηκε διεφθαρμένος «ως το κόκκαλο», ο άνθρωπος που είχε εμπλακεί με την χρήση χημικών στη Συρία.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2018 ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

 

Μάλλον όχι, αν κρίνουμε από το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ. Στην πιο σημαντική σύνοδο του ΝΑΤΟ μετά τον ψυχρό πόλεμο, όπως διαφημίστηκε η πρόσφατη σύνοδος ηγετών του στη Βαρσοβία, η Ουάσινγκτον πέρασε αυτά που ήθελε. Και τι ήταν αυτό που ήθελε;

ΤΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ;

 

Τι έδωσε ο “Σουλτάνος” σε Αμερικανούς και Γερμανούς για να επιβιώσει Πολιτικά. Η πλειοψηφία των Ελλήνων αναλυτών εκτιμά ότι ο Ερντογάν εξήλθε ενισχυμένος της απόπειρας πραξικοπήματος αλλά προϊόντος του χρόνου θα γίνει σαφές πως ο Τούρκος πρόεδρος διεσώθη από την παρέμβαση του αρχηγού της 1ης Στρατιάς Ουμίτ Ντουντάρ που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΠΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ;

 

Δεν λέμε τίποτα.Απλά σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα πρακτικά της Βουλής. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο χρηματισμού εφοριακών και πολιτικών, το οποίο γίνεται προσπάθεια να κουκουλωθεί.Προς το παρόν διαβάστε τα πρακτικά της Βουλής και μετά βλέπουμε:

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΛΑΜ

 

Όταν πριν από 14 χρόνια ο Ταγίπ Ερντογάν αναλάμβανε τα ηνία της Τουρκίας, στην Αθήνα κάποιοι δήθεν “γκουρού” των ελληνοτουρκικών και της διπλωματίας πανηγύριζαν!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ''ΕΠΕΝΔΥΕΙ'' ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Τόμας Ράχελ. Επίμονα πιστεύει στην Εκκλησία. Αναγνωρίζει το έργο Της και την θεωρεί τον πιο αξιόπιστο εταίρο για να ξεκινήσει μία συνεργασία της γερμανικής κυβέρνησης με την Ελλάδα ώστε να εκπονηθούν από κοινού προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης.

ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!

 

Αυτή η υπόθεση των 8 φυγάδων στην Αλεξανδρούπολη αρχίζει να έχει και πλάκα.  Όσοι βρέθηκαν χθες στην αίθουσα του δικαστηρίου αντιλήφθηκαν ότι οι τρεις δικηγόροι που ήρθαν από την Τουρκία ήταν σε ρόλο χαφιέ, για να το πούμε λαϊκά.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά στο Σελάκανο Ιεράπετρας Λασιθίου, που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας. Φωτιά μαίνεται και στην περιοχή των Παλαιών Πόρων στην Πιερία.

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Μετά από το τούρκικο ελικόπτερο, φαίνεται πως στην Ελλάδα καταφθάνει  και τουρκική φρεγάτα(F240 Yavuz) που φέρεται να έχει πέσει στα χέρια των πραξικοπηματιών. Την ίδια στιγμή η Τουρκία πετάει απειλές πως αν δε παραδοθούν οι προδότες άμεσα, θα θεωρηθεί πως η Ελλάδα στηρίζει τον Γκιουλέν και θα σημάνει πόλεμο.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ Γ’ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

Στα όρια της απελπισίας έφτασε 62χρονη ασφαλισμένη όταν πήρε στα χέρια της τη συνταξιοδοτική απόφαση του ΙΚΑ που της κοινοποιούσε ότι μετά από 20 χρόνια ασφάλισης η κύρια σύνταξη που της αντιστοιχεί δεν υπερβαίνει τα 80 ευρώ τον μήνα και η επικουρική τα 29,22 ευρώ.

ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Απερίφραστα καταδίκασαν την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ ωστόσο συνέστησαν αυτοσυγκράτηση στον Ερντογάν και τον προειδοποίησαν να μην επαναφέρει την θανατική ποινή.

ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ: ΝΑΙ ΘΑ ΔΙΕΤΑΣΣΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ

 

Η Τερέζα Μέι, δεν θα δίσταζε να πατήσει το κουμπί των πυρηνικών όπλων που διαθέτει η Βρετανία.

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΗΠΑ

 

Η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ συνδέεται άμεσα με το σεβασμό των δημοκρατικών αρχών διαμηνύουν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οι Ηνωμένες Πολιτείες, με τον επικεφαλής διπλωματίας Τζον Κέρι να υπογραμμίζει ότι η Συμμαχία θα παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Τουρκία όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική επιχείρηση εκκαθάρισης που εκτείνεται πλέον στο σύνολο του κρατικού μηχανισμού μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.