16 Μαΐου, 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;

 

O κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ;;

ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;;

«...Εί δέ τις των απάντων μη τα της ευσέβειας δόγματα κρατοί και ασπάζοιτο, αλλά εξ εναντίας ιέναι τούτων επιχειροί, έστω ανάθεμα... και του Χριστιανικού καταλόγου,  ως αλλότριος(=εξωθείσθω και εκπιπτέτω».(Καν. Α' και Β' ΣΤ' Οικ. Συν.). Ο Οικουμενικός θρόνος, επαναλαμβάνεται, της κατά Ανατολάς Ορθοδόξου Εκ­κλησίας του Ιησού Χριστού είναι ΚΕΝΟΣ.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ

 

Είναι πρωτοφανές πώς το μαύρο γίνεται άσπρο μετά από κάθε "συμφωνία" της εκάστοτε εγχώριας κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους. Επί 6 χρόνια ο μέσος Έλληνας βομβαρδίζεται από μια απίστευτη επίσημη προπαγάνδα που τηρεί κατά γράμμα αυτό που έγραφε ο Αδόλφος Χίτλερ στο Mein Kampf:

«ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν την Κυριακή τους δρόμους της Μαδρίτης με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τη γέννηση των «Αγανακτισμένων», του κινήματος που δημιουργήθηκε στην πόλη με στόχο να καταγγείλει μια πολιτική τάξη αποκομμένη από την πραγματικότητα που βίωναν οι πολίτες, τη διαφθορά και τα μέτρα λιτότητας.

ΚΟΦΤΗΣ...ΥΠΟΥΡΓΩΝ

 

Οι τελευταίες πρωθυπουργικές εξαγγελίες περί ανασυγκρότησης του κόμματος αλλά και το θέμα που άνοιξε με δηλώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δείχνουν πως η απόφαση του κ. Τσίπρα να προχωρήσει σε πολιτικές πρωτοβουλίες είναι ειλημμένη.

ΣΤΗ "ΔΡΑΣΗ" ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ..."ΣΙΔΕΡΟ" ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ, για το εάν κλήθηκε ή όχι ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και αρνήθηκε, ενώ αντιθέτως, μίλησε στο συνέδριο της Δράσης.

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

Στην σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, τα οποία είναι το μέλλον αυτού του τόπου, αλλά και στην αξία του εθελοντισμού αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την εορταστική εκδήλωση προς τιμήν εκατοντάδων Εθελοντριών του κοινωνικό-προνοιακού έργου της Αρχιεπισκοπής.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ" ΤΩΝ "ΜΑΪΜΟΥ" FUNDS

 

Τον δρόμο προς τη φυλακή πήρε ο 48χρονος χρηματιστής Γ.Δ., ο οποίος φέρεται ως ένας εκ των εγκεφάλων της απάτης-μαμούθ των 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Μετά την πολύωρη απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Αναζωπυρώνεται η κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την υπόθεση με το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων. Με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη καλεί τη ΝΔ «να εξηγήσει επιτέλους τη σχέση της με τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα».

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

 

Σε μάχη με ισλαμιστές εξτρεμιστές στο Νταγκεστάν της Ρωσίας ενεπλάκησαν οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας το Σάββατο, με αποτέλεσμα τέσσερις αντάρτες και δύο αστυνομικοί να χάσουν τη ζωή τους, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ τα οποία επικαλέστηκαν την αστυνομία. Την ευθύνη για την επίθεση εναντίον της αστυνομίας στην περιοχή ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα Σκόπια, ενώ ακόμη δεν έχουν ξεχαστεί τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσε η απόφαση του προέδρου για ασυλία σε διεφθαρμένους πολιτικούς.  Οι πολίτες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις εναντίον στα μέτρα λιτότητα και προειδοποιούν πως θα κλιμακώσουν τις ενέργειες τους.