19 Απριλίου, 2016

ΟΙ «ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ «ΝΕΕΣ»;;;

 

ΟΙ «ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ «ΝΕΕΣ»;;;ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ!
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Ο  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ  ΕΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ  ΤΙΣ  «ΝΕΕΣ  ΧΩΡΕΣ»;

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

 

Στον ηρωισμό των ακριτών αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος από το Σουφλί.«Οι ακρίτες μας ήταν πάντα ήρωες» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μετά την Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Σουφλίου.

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ

 
 

ΜΕΡΟΣ Η/ΝΕΟΕΦΕΥΡΕΘΕΙΣΑΙ  ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ:Επειδή διά λόγους, τών οποίων ή διερεύνησις δέν είναι του παρόντος, έπί πολλών χρόνων έκράτησε μία κατάστασις, ή οποία, εντούτοις, ύπ' ούδενός κρίνεται κανονική καί θεάρεστος, επιχειρείται έκ τών υστέρων δικαιολόγησίς της δι' επιχειρημάτων πού κάθε άλλο παρά σοβαρά, εκκλησιαστικά καί αρμόζοντα είς τό θέμα δύνανται νά χαρακτηρισθούν.

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

«Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη όχι μόνο για λόγους αισθηματικούς, αλλά και για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Για πολιτικό παιχνίδι που επιβαρύνει την οικονομία και διατηρεί ζωντανό «το σενάριο του αδιεξόδου, της ρήξης και τελικά του Grexit» κατηγορεί την κυβέρνηση ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε άρθρο του στο Βήμα. Τρεις συγκεντρώσεις ενάντια στο υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο οργανώνουν σήμερα, Τρίτη στην Αθήνα οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΠΗΡΕ "ΦΩΤΙΑ" ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Την αποστολή εξειδικευμένου προσωπικού της αμερικανικής ακτοφυλακής, στην Ελλάδα, σχεδιάζει το ΝΑΤΟ, για την αντιμετώπιση του προσφυγικού στο Αιγαίο. Μέχρι τώρα, τα αποτελέσματα των νατοϊκών περιπολιών και της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας, δεν ήταν θετικά και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το ΝΑΤΟ εξετάζει νέες ενέργειες για να "βοηθήσει" την Ελλάδα. 

“ΠΟΛΕΜΟΣ” ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ

 

Ρωσικά αεροσκάφη εκτελούν υπερπτήσεις πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα, σύμφωνα με τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.  Μέσα σε μια εβδομάδα, ήδη δύο φορές ρώσικα πολεμικά αεροπλάνα τύπου Su-24 και Su-27 έχουν πραγματοποιήσει “επιθετικούς ελιγμούς” και μάλιστα, την δεύτερη φορά το Su-27 ήρθε σε απόσταση αναπνοής από αμερικανικό RC-135.

Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Η τουρκική κυβέρνηση θα ακυρώσει τις συμφωνίες που έχει συνάψει με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό εάν οι Βρυξέλλες δεν τηρήσουν το λόγο τους, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. "Η συμφωνία που συνήψαμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ ξεκάθαρη.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΡΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ

 

"Το πρόβλημα της Ειδομένης θα πάψει να υπάρχει όταν καταφέρουμε να βάλουμε τάξη, όπως έγινε και στη Λέσβο, και στον Πειραιά και μέσα σε λίγες μέρες τελειώνει το πρόβλημα", ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Κωνσταντίνου Κατσαφάδου και Γιώργου Γεωργαντά.