30 Μαρτίου, 2016

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ Β΄

 

Μακαριώτατε πολλά τα έτη Σας.
Τα 78α γενέθλιά του άγει σήμερα ο Προκαθήμενος της Αυτοκεφάλου Ελλαδικής Εκκλησίας. Ο Μακαριώτατος εγεννήθη στα Οινόφυτα Βοιωτίας στις 30 Μαρτίου το 1938, από την Δήμητρα και τον Αναστάσιο Λιάπη.

ΚΑΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

 
 Επείγουσα πρόσκληση Βαρθολομαίου στον Πατριάρχη Αντιοχείας 
να μεταβεί στο Φανάρι. Η εκκλησιαστική δικαιοδοσία του Κατάρ 
«απειλεί» την Σύνοδο των Ορθοδόξων Εκκλησιών

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ»

 

Τι ήθελε ο διευθυντής της CIA Μπρέναν στη Μόσχα στις αρχές του μήνα και τι συζήτησε με τον Ρώσο ομόλογό του επικεφαλής της FSB (της πρώην KGB);

ΤΟ FBI ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΡΑΟΥΙ

 

Το FBI είχε ενημερώσει την ολλανδική αστυνομία ότι οι βελγικές αρχές αναζητούσαν δύο αδελφούς, μία εβδομάδα πριν οι δυο τους γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας, πλήττοντας τις Βρυξέλλες.

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Η κρίση στη Συρία απαιτεί εκτόξευση της παγκόσμιας αλληλεγγύης. Με συγκινητικά λόγια αναφέρθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ για την κρίση στη Συρία.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Βαριά φορολογικά μέτρα ύψους 1,8 δισ. ευρώ, που αντιστοιχούν στο 3% του ΑΕΠ, ετοιμάζεται να λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 15 Απριλίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε τη Δευτέρα, μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ, υψηλόβαθμο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου.

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ

 

Με τη διαδικασία του επείγοντος κατατίθεται, πιθανότατα αύριο, στη Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με την εφαρμογή της συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας και τα οποία απαιτούν νομικές διευθετήσεις.

«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ»

 

Το πολιτικό μέλλον του νυν προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ πρέπει να αποτελεί το βασικό αντικείμενο των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ των αξιωματούχων της Δαμασκού και των εκπροσώπων της συριακής αντιπολίτευσης, δήλωσε αξιωματούχος της δεύτερης.

ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

 

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο έδωσαν εντολή να αποχωρήσουν οι οικογένειες των Αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικών, που βρίσκονται στη νότια Τουρκία, εξαιτίας φόβου για την ασφάλειά τους.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΣΡΑΗΛ!

 

Σημαντική ήττα υπέστησαν Τουρκία και Ισραήλ ύστερα από απόφαση του Ανώτατου Ισραηλινού Δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η εξαγωγή ισραηλινού φυσικού αερίου προς τη γειτονική χώρα, γιατί αντιβαίνει την ισραηλινή νομοθεσία!