28 Φεβρουαρίου, 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Την άμεση ανάγκη σίτισης 3.000 προσφύγων στο Ελληνικό για την Παρασκευή 26 και το Σαββάτο 27 Φεβρουαρίου 2016, ανέλαβε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή», μετά από επείγον αίτημα που υποβλήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση.

SOS ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ

 

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των «προσφυγικών ροών» υπέβαλλε η κυβέρνηση, παραδέχτηκε το πρωί της Κυριακής, ο Γιάννης Μουζάλας. Η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου, καθώς η κυβέρνηση δεν φέρεται έξυπνα, προκειμένου να αξιοποιήσει την βούληση των μουσουλμάνων μεταναστών να φύγουν προς την Δυτική Ευρώπη, «σπρώχνοντάς» τους προς τα σύνορα με τα Σκόπια.

ΜΙΑ "ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ;

 

Μέσω του πρώην πρέσβη της Ινδίας MK Bhadrakumar μάθαμε ότι η ρωσική κυβέρνηση προετοιμάζεται για μια προσπάθεια «χρωματιστής  επανάστασης» κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών εκλογών το Σεπτέμβριο:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

Ενοπλη επίθεση έλαβε χώρα την Παρασκευή σε ξενοδοχείο στο Μογκαντίσου, στη Σομαλία. Πίσω από την επίθεση βρίσκεται η σομαλική ισλαμιστική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ, η οποία χρησιμοποίησε αρχικά παγιδευμένο αυτοκίνητο για να πλήξει το ξενοδοχείο Somali Youth League, γνωστό με το ακρωνύμιο SYL.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

  

Ελλάδα: Την αποχώρηση από το φόρουμ των Δελφών του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, καθώς και δήλωση-«απολογία» του προέδρου του φόρουμ προκάλεσε η κριτική κατά του πρωθυπουργού, με σκληρούς χαρακτηρισμούς, που άσκησε κατά την ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κάλεσε σήμερα για μια ευρωπαϊκή λύση στη μεταναστευτική και προσφυγική κρίση εν μέσω νέων επικρίσεων που διατυπώνονται στο εσωτερικό για τις ανεπιτυχείς προσπάθειες που έχουν καταβληθεί μέχρι τώρα προκειμένου να μοιραστεί το βάρος του προβλήματος σε όλη την περιοχή.

ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ

 

Ο Γερμανός ιστορικός Καρλ Χάιντς Ροτ, διδάκτορας Ιστορίας και Ιατρικής στα Πανεπιστήμια της Κολονίας, της Βόνης, του Ντίσελντορφ, του Αμβούργου και της Βρέμης έγραψε ένα βιβλίο 135 σελίδων που θα προκαλέσει αίσθηση σε Ελλάδα και Γερμανία, καθώς δηλώνει ότι οι πολεμικές αποζημιώσεις είναι ένας ανοιχτός λογαριασμός μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΕΛΛΗΝΙΚΟ"

 

Οι ΗΠΑ "κρύβονται" πίσω από όλες τις εξελίξεις που δρομολογεί το ΝΑΤΟ στην ελληνική θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους. Ύστερα από τις διαρκείς συνεδριάσεις, ξεκινούν από μέρα σε μέρα οι διαδικασίες εποπτείας, προκειμένου να γίνει σωστή διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.  Επιπλέον, την επιχείρηση επαναπροώθησης των προσφύγων την έχει αναλάβει η Frontex.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΥΤΙΝ!

 

Πρωτοφανής σκηνικά εκτυλίσσονται στην Γερμανία τις τελευταίες μέρες, με πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους και να διαδηλώνουν κατά της Καγκελάριου Μέρκελ και υπέρ του... Βλαντιμίρ Πούτιν! Οι γερμανοί πολίτες δηλώνουν αγανακτισμένοι από την πολιτικής της "διαφθοράς" και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στον ηγέτη της Ρωσίας, γεγονός που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

 
 
Λουκ.15, 11 – 32
Είπε δε· Άνθρωπος τις είχε δύο υιούς. και είπεν ο νεώτερος αυτών τω πατρί· πάτερ, δος μοι το επιβάλλον μέρος της ουσίας. και διείλεν αυτοίς τον βίον. και μετ’ ου πολλάς ημέρας συναγαγών άπαντα ο νεώτερος υιός απεδήμησεν εις χώραν μακράν, και εκεί διεσκόρπισεν την ουσίαν αυτού ζων ασώτως. Δαπανήσαντος δε αυτού πάντα εγένετο λιμός ισχυρά κατά την χώραν εκείνην, και αυτός ήρξατο υστερείθαι.