06 Φεβρουαρίου, 2016

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ...

 

Πλέον ελάχιστοι αμφιβάλλουν ότι η Ρωσία αποτελεί αυτή την στιγμή το κύριο εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε σχέση με την επιβολή ενός παγκόσμιου κέντρου εξουσίας και διαχείρισης του πλούτου, άρα και απόλυτου ελέγχου των λαϊκών μαζών.

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΥΠΟ Ε/Κ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να έχουμε συμφωνία για το Κυπριακό χωρίς την κατεχόμενη σήμερα Μόρφου υπό ελληνοκυπριακή διοίκηση, δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά από συνάντησή του με τον δήμαρχο Χαράλαμπο Πίττα και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μόρφου.

TETAMENH ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩ

 

Νέα ένταση επικρατεί από σήμερα το πρωί στην Κω, έξω από το στρατόπεδο όπου θα κατασκευαστεί hot spot για την καταγραφή μεταναστών και προσφύγων που φτάνουν στο νησί από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ HOT SPOTS

 

Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Για μία ακόμη φορά προκαλούν οι Τούρκοι, καθώς απέστειλαν ελικόπτερα και κατασκοπευτικά προκειμένου να "επιθεωρήσουν" τα Hot Spots, να συλλέξουν δηλαδή παράνομα όσες πληροφορίες χρειάζονται.

ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

 

Πιο γρήγορα και πιο εύκολα θα γίνονται εφεξής οι επιστροφές ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, δηλαδή σε εκείνους που λόγω χαμηλού εισοδήματος και επιδοτήσεων δεν υποχρεούνται στην τήρηση φορολογικών βιβλίων εσόδων- εξόδων.

† ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

 

Ο Μέγας Φώτιος έζησε κατά τους χρόνους που βασίλευσαν οι αυτοκράτορες Μιχαήλ (842 - 867 μ.Χ.), υιός του Θεοφίλου, Βασίλειος Α' ο Μακεδών (867 - 886 μ.Χ.) και ο Λέων ΣΤ' ο Σοφός (886 - 912 μ.Χ.), υιός του Βασιλείου. Γεννήθηκε το 810 μ.Χ. (κατά άλλους το 820 μ.Χ.) στην Κωνσταντινούπολη από ευσεβή και επιφανή οικογένεια, που αγωνίσθηκε για την τιμή και προσκύνηση των ιερών εικόνων.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα: Άλυτη σπαζοκεφαλιά παραμένει για το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η ολοκλήρωση του Κτηματολογίου. Σύμφωνα με απάντηση του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη σε ερώτηση βουλευτών του Ποταμιού, «αναζητείται ο τρόπος που θα επιτρέψει την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης στο πλαίσιο της νομιμότητας, της ίσης μεταχείρισης και της διαφάνειας».

ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Η ΓΡΙΠΗ

 

Σε έξαρση, η οποία πλέον καταγράφεται και σε αριθμούς, περνά το φαινόμενο της εποχικής γρίπης στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, οι νεκροί από επιπλοκές της γρίπης φτάνουν τους 51, ανάμεσα στους οποίους παιδιά και αρκετοί νέοι.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ THINK TANK

 

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των Αμερικανών ότι πρόκειται να τετραπλασιάσουν τον αμυντικό τους προϋπολογισμό που κατευθύνεται στην προστασία της Ευρώπης, υπό τον φόβο της επιθετικότητας της Ρωσίας, μια καινούργια μελέτη έρχεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω την ανησυχία.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ

 

Μια τοπική πηγή διέρρευσε ότι η Αλ-Κάιντα που συνδέεται με μαχητές στην Υεμένη έχει τον πλήρη έλεγχο πάνω από την  πόλη της Mahfad στην επαρχία Abyan από την Πέμπτη το βράδυ, ενώ αντιμετωπίζει μικρή αντίσταση.