26 Δεκεμβρίου, 2015

Η ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

 
κοντα πρς σέ, τν πάλαι πλήξαντά σε,
Αγυπτε φρίττε, κα Θεν τοτον φρόνει.

Όταν οι μάγοι προσκύνησαν το Χριστό, αναχώρησαν για την πατρίδα τους, χωρίς να περάσουν από το βασιλιά Ηρώδη. Τότε άγγελος Κυρίου φάνηκε σε όνειρο στον Ιωσήφ και του είπε να πάρει το παιδί με τη μητέρα του και να φύγει στην Αίγυπτο (Ευαγγέλιο Ματθαίου, Β' 13-18).

ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ ISIS ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Το Ισλαμικό Κράτος έχει πάρει το πράσινο φως από τους πνευματικούς ηγέτες του ώστε να προχωρά στην αφαίρεση οργάνων από αιχμαλώτους, αφού όπως σημειώνεται, η αφαίρεση οργάνων από οποιονδήποτε ζωντανό αιχμάλωτο για να σωθεί η ζωή ενός μουσουλμάνου, ακόμη κι αν είναι μοιραία για τον δότη, επιτρέπεται.

«ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ» ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

 

Περίπου 12.000 βυτία και φορτηγά με πετρέλαιο καταγράφονται σε αεροφωτογραφίες του ρωσικού στρατού, που καταγγέλλει ότι οι συναλλαγές της Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζονται.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ «ΣΤΗΝΟΥΝ» ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

 

Κρύος ιδρώτας «"έλουσε» τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου εξαιτίας των επαφών των Κούρδων με τους Ρώσου; και κατηγόρησε το Σάββατο για προδοσία τον Σελαχατίν Ντεμιρτάς, αρχηγό του αντιπολιτευόμενου φιλοκουρδικού κόμματος, τονίζοντας ότι ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς χρησιμοποίησε το ταξίδι του στη Μόσχα προκειμένου να καταδικάσει την κατάρριψη από την Άγκυρα ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου πάνω από τη Συρία.