18 Οκτωβρίου, 2015

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 
ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΣ!

Παράλληλα με τις τρέχουσες εξελίξεις και τα ''Πόσα ψέματα ακόμα; Aπλά δείτε τους πίνακες" με τον προβληματισμό που προκύπτουν ορισμένα εύλογα ερωτήματα, τα οποία θα αναλύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο παρακάτω άρθρο και θα επιχειρήσουμε να συνδέσουμε τα γεγονότα που κατα καιρούς αποκαλύπτονται μεταξύ τους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ Κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΑΡ. ΜΠΑΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Κατά την διάρκεια της θητείας σας ως Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, είχαμε μία σύντομη μεν, ωστόσο έντιμη και συνεπή συνεργασία.

ΕΓΓΡΑΦΟ – ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ

 

Το κρυφό deal Μπλερ-Μπους ένα χρόνο πριν τον πόλεμο στο Ιράκ από 5/7/2002. Έγγραφο βόμβα που τεκμηριώνουν την συνωμοσία ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και τον βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ προκειμένου να προετοιμαστεί η βρετανική κοινή γνώμη για πόλεμο εναντίον του Ιράκ και μάλιστα έναν χρόνο πριν την επίθεση, φέρνει στο φως η Mail on Sunday.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ (Π.Σ.Ε.) ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

 

Το μείζον θέμα του μεταναστευτικού και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει οι Εκκλησίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μέλη της Αντιπροσωπείας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.) με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο, ιεράρχες, αλλά και στελέχη της Εκκλησίας της Ελλάδος που ασχολούνται με τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ “ΚΛΕΙΔΩΣΕ”

 

Την απόφαση να στείλει την αποστολή του ΔΝΤ στην Αθήνα φαίνεται πως έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του MEGA στις ΗΠΑ, Μιχάλη Ιγνατίου, η Κριστίν Λαγκάρντ.

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ

 

Σφοδρή επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα: Έκανε εκλογές-εξπρές για να μας βγάλει από την Βουλή «Άρον-άρον να βγούμε εκτός Βουλής. Αυτό ήταν το σχέδιο και της Ευρώπης που έλεγαν στον Τσίπρα να προσγειωθεί και να γίνει ρεαλιστής» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

 

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) καταβάλλει έως και 10.000 δολάρια στους στρατολόγους που έχουν αναλάβει να στρατολογήσουν εθελοντές για να πολεμήσουν στην Συρία. Αυτό επιβεβαίωσαν στις Βρυξέλλες εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΒΛΕΜΜΑ» ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει σήμερα η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, επιχειρώντας να εξασφαλίσει τη βοήθεια της Τουρκίας στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη.Η Μέρκελ επιθυμεί να επισφραγίσει την επίμαχη συμφωνία, με αντάλλαγμα εγγυήσεις για την πορεία ένταξης της Άγκυρας στην Ε.Ε.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΥΡΟΥ ΔΙΟΔΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΑ ΜΜΕ

 

Τα μίντια μυρίζουν ...μπαρούτι! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πτώχευση των ελληνικών καναλιών. Το 40% των εργαζομένων βρίσκεται ήδη στο ταμείο ανεργίας, όσοι έμειναν τους περικόπηκε ο μισθός ενώ ετοιμάζονται και για νέες απολύσεις. 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Δεν έχει τέλος η τραγωδία των προσφύγων που διασχίζουν το Αιγαίο. Ένα οκτάχρονο παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε λέμβο στο Φαρμακονήσι. Σύμφωνα με τους γονείς του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Τουρκία προς Φαρμακονήσι, το παιδί έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΠΙΟΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ ΤΟ 2015

 

Προϋποθέσεις για ουσιαστική ελάφρυνση των μέτρων που θα κληθεί να πάρει η χώρα στο προσεχές διάστημα, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους θεσμούς, δημιουργούν σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τα στοιχεία που δείχνουν ότι τελικά θα υπάρξει ηπιότερη ύφεση από την αρχικώς προβλεπόμενη.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ-ΟΥΝ

 

Η Βόρεια Κορέα αποτελεί θέμα συζήτησης της διεθνούς κοινότητας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς το δικτατορικό καθεστώς της δυναστείας Κιμ, είναι γνωστό για τις παράλογες απαιτήσεις του προς τον λαό της Κορέας.

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Για ακόμη μια μέρα συνεχίζεται η μεγάλη επίθεση που έχει εξαπολύσει ο στρατός της Συρίας με τους συμμάχους του, Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης και Λιβανέζους σιίτες της Χεζμπολάχ, ενάντια στις θέσεις των μετριοπαθών «τζιχαντιστών» στη βορειοδυτική Συρία.

Η ΝΔ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ;

 

«Πολύ φοβούμαι ότι η ΝΔ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, όχι απλώς να διασπαστεί, αλλά να κατακερματιστεί και κυρίως να καταστεί αδιάφορη» δηλώνει ο Δένδιας και αυτό συμβαίνει όπως υποστηρίζει από τον τρόπο εκλογής προέδρου, πιστεύοντας ότι είναι «αποκομμένη από κάθε ιδεολογικό πρόσημο», ενώ «στερείται πολιτικού νοήματος».

TO ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 
 Λουκ. ι΄ 16 - 21
Τω καιρώ εκείνω, επορεύετο ο Ιησούς εις πόλιν καλουμένην Ναΐν˙ και συνεπορεύοντο αυτώ οι μαθηταί αυτού ικανοί και όχλος πολύς. Ως δε ήγγισε τη πύλη της πόλεως, και ιδού εξεκομίζετο τεθνηκώς υιός μονογενής τη μητρί αυτού, και αύτη ην χήρα, και όχλος της πόλεως ικανός ην συν αυτή.