16 Οκτωβρίου, 2015

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Άγνωστης εθνικότητας  μη επανδρωμένο αεροπλάνο καταρρίφθηκε από τουρκικά μαχητικά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, όπως δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΙΡΑΚ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Η ΡΩΣΙΑ

 

«Προς το παρόν μόνον η Συρία μας έχει ζητήσει κάτι τέτοιο» .Μόνον η Συρία έχει ζητήσει άμεση στρατιωτική επέμβαση από πλευράς Ρωσίας σε επίσημο κυβερνητικό επίπεδο, ανέφερε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

ΜΑΡΙΑΣ: ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Βρυξέλλες, 16/10/2015.

Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής καλεί σε νέους αγώνες για να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας. Το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο με τα περίφημα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα κατήγγειλε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 14/10/2015.

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Νέα τραγωδία με μετανάστες στη θάλασσα του Αιγαίου, με θύματα ακόμα τρεις αθώους ανθρώπους. Μία νεαρή γυναίκα, ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου 5 χρόνων κι ένα βρέφος περίπου ενός έτους ανασύρθηκαν νεκροί μέσα από το κουφάρι ενός βυθισμένου ξύλινου δουλεμπορικού σκάφους στο οποίο εγκλωβίστηκαν όταν αυτό ανατράπηκε από τα κύματα.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

 

H Ιρανική κρατική τηλεόραση, έχει φέρει στη δημοσιότητα εικόνες από μια υπόγεια βάση πυραύλων σε μια πρωτοφανή εκπομπή. Η βάση βρίσκεται 500 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του BBC World Mehrzad Kohanrouz.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

 

Οι ευρωπαίοι ηγέτες συζητούν σήμερα στις Βρυξέλλες μέτρα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, με την Τουρκία να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, ως η χώρα που φιλοξενεί στο έδαφός της περί τα 2 εκατομμύρια ανθρώπους που διέφυγαν από τον πόλεμο στη Συρία.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ...

 

Η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα, τις αποφάσεις πού έχει λάβει σχετικά με το επίδομα για φέτος. Το ποσό του κονδυλίου του επιδόματος θέρμανσης θα πρέπει τη φετινή χειμερινή περίοδο να μειωθεί κατά 50%, από τα 210 εκατομμύρια ευρώ στα 105. Αυτό θα γίνει ως εξής:

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Την ανάγκη διαφύλαξης της δημοκρατικής λειτουργίας του Κοινοβουλίου επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος με αφορμή το χάος που επικράτησε την Πέμπτη με την επίθεση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο ΚΚΕ. «Η χώρα μοιάζει παγιδευμένη σε μια στενωπό και πρέπει να διαφυλάξουμε πάση θυσία τη δημοκρατική λειτουργία, όχι μόνο ως αυταξία αλλά και γιατί είναι ο μόνος δρόμος για να βγούμε από αυτή τη στενωπό» τόνισε.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΙΣΤΗ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (Ι΄ ΜΕΡΟΣ)

 
Κρίσεις κα πόψεις γίων νδρν τς ποχς μας
σχετικ μ τν  γία κα Μεγάλη Σύνοδο.
μέγας κα μολογητς γιος τς ποχς μας ουστνος Πόποβιτς, παρακολουθώντας κ το σύνεγγυς τν λη πορεία τν λλεπαλλήλων Πανορθοδόξων Διασκέψεων κα διαβουλεύσεων γι τν προετοιμασία τς γίας κα Μεγάλης Συνόδου, διέκρινε μ τν θεο φωτισμό, πο εχε πλούσια μέσα του, τν λέθρια οκουμενιστικ γραμμή, πάνω στν ποία βάδιζε ν λόγ προετοιμασία, κα τ σαθρ οκουμενιστικ θεμέλια, πάνω στ ποα στηρίχθηκε λη προσπάθεια, κα προεδε, τι μέλλουσα ν συγκληθε, ν ποτε συγκληθε, γία κα Μεγάλη Σύνοδος, δν θ εναι λλο τίποτε παρ μι οκουμενιστική-αρετικ Ψευδοσύνοδος. 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάνθηκε σήμερα πως δεν αποτελεί έγκλημα να απορρίπτει κανείς το γεγονός ότι οι μαζικές δολοφονίες των Αρμενίων, αποτελούν «γενοκτονία». 

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΩΣ 20.000 ΕΥΡΩ

 

Δώστε προσοχή: Το Μνημόνιο 3 που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προβλέπει διαγραφή χρεών έως 20.000 ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Έθνους" πρόκειται για μια χρήση διατάξεων που υπάρχουν στον νόμο Κατσέλη.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

 

Χίλιες δυο ιστορίες γεννιούνται και υφαίνονται πίσω και γύρω από το παράξενο όνομα ΤΤΙP. Ποια είναι η oυσιαστική πλοκή της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου και Επενδύσεων μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΗΠΑ;