04 Ιουνίου, 2015

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΦΛΟΓΑ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΣΟ

  

Το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Η Φλόγα" επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.Στους σκοπούς του Κέντρου, άλλωστε, είναι η στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη και με την παρουσία του Κέντρου ενισχύεται ο αγώνας των γονιών του Συλλόγου.

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΩΤΗΣ

 

Ο τρόφιμος του ύποπτου Φαναρίου Αριστείδης Πανώτης εδημοσίευσε εχθές κατά παραγγελία του Φαναρίου όπως κάνει πάντα επτασέλιδο κείμενό του με τίτλο: «Η θέση του Πατριάρχου που υπέγραψε την Επιτροπική Πράξη του 1928», μέσα σε αυτό το κατά παραγγελία κείμενο προσβάλλει Αρχιερείς της Ελλαδικής Εκκλησίας, την Ιερά Σύνοδο και όσους δεν συμφωνούν περί της μαϊμούς Πράξεως του 1928, διότι δεν τυγχάνει ούτε Ιερός Κανόνας, αλλά ούτε και Ιερό Κείμενο.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

Συνηθίζεται ατήν τήν μέρα νά γίνονται δηλώσεις γιά τή σημασία το περιβάλλοντος καί τούς τρομακτικούς κινδύνους, νώπιον τν ποίων ερίσκεται οκουμένη, ξ ατίας τς διαφορίας τν νθρώπων γιά τήν προστασία του καί τς περιόριστης κμετάλλευσης τν φυσικών πηγν του.

ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΚΚΟΡΗ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ

 

Το ίδρυμα "Κόκκορη" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκαν το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ;

 

Ο ευρωπαϊκός Τύπος παρακολουθεί αδιάλειπτα τη διαπραγμάτευση Ελλάδας - δανειστών εδώ και 100 ημέρες. Αλλά ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι και η αγωνία κορυφώνεται. Η έκτακτη κλήση του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες για να συναντηθεί, εχθές το βράδυ, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ επιβεβαιώνει ότι το αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση συνεχίζεται.

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BRUSSELS GROUP

 

Εμμονές σε παράλογες απαιτήσεις καταλογίζει η ελληνική κυβέρνηση στους θεσμούς, εξηγώντας την αποτυχία της συνάντησης των Βρυξελλών.  Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι θεσμοί επεχείρησαν να υπερκεράσουν το πλήρες ελληνικό κείμενο των 47 σελίδων με ένα κείμενο μόλις 5 σελίδων, στο οποίο έθεταν όλη την μνημονιακή ατζέντα που έχει απορριφθεί από τον ελληνικό λαό στις 25 Ιανουαρίου!

«OΣΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ»

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ζωντανό κόμμα και με διαφορετικές απόψεις και με εσωκομματική δημοκρατία, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ένα αρχηγικό κόμμα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Συνεχίζονται για τους μαθητές των ΕΠΑΛ οι Πανελλήνιες Εξετάσεις με την εξέταση στα εξής μαθήματα: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ηλεκτρικές Μηχανές, Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες και Εγκαταστάσεις Κλιματισμού. Για συντριβή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες και την πρόταση των θεσμών. «Ο Ναπολέων στο Βατερλώ τα πήγε καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 

Η διαδικασία εκχώρησης στο Δημόσιο, χωρίς αντάλλαγμα, μη εισπραχθέντων ενοικίων καθορίζεται με απόφαση που υπέγραψε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.

ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων τέσσερις μήνες τώρα απέδειξε ότι κάθε μήνα πάμε και χειρότερα, με τον λογαριασμό να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Αυτό συμβαίνει όχι μόνον από τη βύθιση της οικονομίας και τις εύλογες συνέπειες εξ αυτού, αλλά και από την απώλεια εμπιστοσύνης την οποία η αγορά τιμολογεί και μάλιστα πολύ ακριβά.

ΝΕΚΡΟΙ 10.000 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Ι.Κ.

 

Περισσότεροι από 10.000 τζιχαντιστές έχουν σκοτωθεί από τότε που ο διεθνής συνασπισμός ξεκίνησε την εκστρατεία του εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, πριν από εννέα μήνες, στο Ιράκ και τη Συρία, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2030

 

Εάν συνεχιστούν οι προσπάθειες, μπορούμε να κάνουμε την ακραία φτώχεια να ανήκει στο παρελθόν, μέχρι το 2030, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, κατά την τελετή έναρξης του φόρουμ «Ευρωπαϊκές Ημέρες για την Ανάπτυξη».