05 Μαΐου, 2015

Ο «ΠΑ-ΤΕΡΑΣ» ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ 4ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΥ

 

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον 27χρονο πατέρα της - Τεμάχισε τη σορό της 4χρονης, την έβρασε και έπειτα την πέταξε σε κάδους σκουπιδιών σε όλη την Αθήνα Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός της άτυχης 4χρονης δεν θα βρεθεί ποτέ, καθώς ο πα-τέρας την τεμάχισε, την έβρασε και την πέταξε στα σκουπίδια.

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

«Αντί να καθυβρίζει τους Έλληνες, η υπόλοιπη Ευρώπη πρέπει να αναγνωρίσει ότι ολόκληρη η Ευρώπη είναι Ελλάδα». Αυτό σημειώνει στον υπότιτλο του κεντρικού άρθρου της η αυστριακή συντηρητική εφημερίδα «Σάλτσμπουργκερ Νάχριχτεν», στο οποίο ασκεί έντονη κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα και ιδιαίτερα απέναντι στη νέα ελληνική κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών βρίσκονται αυτήν την ώρα, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, οι γονείς της Αννυ. Ο πατέρας θεωρείται από την αστυνομία υπεύθυνος για το θάνατο και την εξαφάνιση της σορού του άτυχου κοριτσιού, ενώ η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε το θάνατό του. Το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

 

Το δίκαιο του ελληνικού αιτήματος για την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων ούτε παραγράφεται, ούτε αναστέλλεται, τονίζει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Γερμανού κυβερνητικού εκπροσώπου Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος έκανε λόγο για «ξεκάθαρη θέση της γερμανικής κυβέρνησης για τη διεκδίκηση πολεμικών επανορθώσεων, που δεν έχει αλλάξει».

GUARDIAN: ΟΙ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει 100 ημέρες στην εξουσία, ο Αλέξης Τσίπρας ισορροπεί σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ του συμβιβασμού με την ευρωζώνη και την «υποταγή» στην Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, αναφέρει σε δημοσίευμα της η Guardian. Προσθέτει μάλιστα ότι την ίδια ώρα, οι Έλληνες βλέπουν ξανά την άβυσσο, αφού οι ελπίδες για τερματισμό της λιτότητας που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία έχουν συντριβεί στα βράχια.

ΔΙΑΣΩΘΕΙΣΕΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ

 

Πρώτα σκότωσαν τους άνδρες και τους εφήβους, και μετά πήραν αιχμάλωτες τις γυναίκες και τα παιδιά: Οι ένοπλοι της ισλαμιστικής Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία κρατούσαν τα γυναικόπαιδα υπό απάνθρωπες συνθήκες, μέχρι ο στρατός να καταφέρει να απελευθερώσει συνολικά 700 την τελευταία εβδομάδα κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στο δάσος Σαμπίσα.

ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

 

Στην παρούσα φάση η Αμφίπολη «δεν είναι επισκέψιμη» προειδοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης μιλώντας πρόσφατα στη Βουλή. Η Αμφίπολη εδώ και καιρό έχει αφεθεί στο έλεος των καιρικών φαινομένων και ο βαρύς χειμώνας της φετινής χρονιάς έχει προκαλέσει μικροφθορές στο μνημείο του Λόφου Καστά.