28 Μαρτίου, 2015

ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΔΟΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΡΗΞΗ

 

Σήμερα 28 Μαρτίου, ξεκινά σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνεδρίαση του Brussels Group στις Βρυξέλλες με αντικείμενο συζήτησης τη λίστα μεταρρυθμίσεων που κατέθεσε η ελληνική Κυβέρνηση.

«ΣΧΟΛΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΘΕΟΣ»

 

Ωραιότατη προτροπή. Ελευθερωθείτε από κάθε περισπασμό καί με ηρεμία προσέξτε καί μάθετε «ότι εγώ είμαι ό Θεός». Σχολάσατε. Σταματήστε τίς ατέλειωτες βιοτικές μέριμνες.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Την απόφασή του να διακόψει την απεργία πείνας ανακοίνωσε μέσω του ιστολογίου του ο καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας. Ο ίδιος επικαλείται την κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που μεταξύ άλλων καταργεί τις φυλακές Τύπου Γ’.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

 

Η Ελλάδα είναι μάλλον απίθανο να βγει από την Ευρωζώνη, είτε εκούσια είτε από ατύχημα, αλλά δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να εισάγει εναλλακτικό μέσο πληρωμής, παράλληλα με το ευρώ.

ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

Το Ισραήλ αποφάσισε να αρχίσει και πάλι την καταβολή των φόρων που συλλέγει για λογαριασμό του Κράτους της Παλαιστίνης (Παλαιστινιακή Αρχή για τους Ισραηλινούς), τους οποίους είχε πάψει να καταβάλει στις αρχές του 2015, σε αντίποινα για την ένταξη των Παλαιστινίων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

MΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ Η Ε.Ε.

 

Τους ονόμασαν «ανθρώπους που διαλύουν τους μύθους»: πρόκειται για ευρωπαίους ειδικούς οι οποίοι σαρώνουν τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ιδιαίτερα για την Κριμαία και την Ουκρανία, στην προσπάθειά τους να απαντήσουν και να συγκροτήσουν μια «αντι-προπαγάνδα» προς χρήση στις χώρες όπου ζουν ρωσόφωνες μειοψηφίες.

TO ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ APPLE ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...

 

Ο επικεφαλής της Apple Τιμ Κουκ αποφάσισε να δωρίσει την περιουσία του σε οργανώσεις αρωγής, όπως έχουν κάνει πριν από αυτόν πολλοί άλλοι πλούσιοι Αμερικανοί.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ θα συναντηθούν τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, με στόχο την υπέρβαση της πολιτικής κρίσης στη χώρα.