02 Μαρτίου, 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ

 

Διπλωματικός συναγερμός στην Αθήνα έπειτα από ΝΟΤΑΜ την οποία εξέδωσε το Σάββατο η Άγκυρα και δεσμεύει από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου έως το τέλος του χρόνου μια τεράστια έκταση στο Αιγαίο που αρχίζει από την Σκύρο και καταλήγει στην Λήμνο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση ασκήσεων και ως πεδίο βολής, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Έντονη η αντίδραση της Αθήνας.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΜΕΣΩ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ… EUROGROUP; – ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

 

Αναστάτωση προκάλεσε στους εκκλησιαστικούς — και όχι μόνο – κύκλους, η πληροφορία πως η νέα συμφωνία της κυβέρνησης στο Eurogroup, περιλαμβάνει και την Κάρτα του Πολίτη, που θα είναι ένα είδος νέας ταυτότητας, με το ηλεκτρονικό τσιπ (microchip).

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης από άγνωστο, ο οποίος έδωσε διορία 45 λεπτών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και ερευνούν το σημείο. Εκκενώθηκε προληπτικά το κτίριο.

H TELEGRAPH... ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΜΕ ΕΛΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ

 

Ο Άμπροους Έβανς Πρίτσαρντ, ένας από τους πλέον έγκριτους δημοσιογράφους της Μ.Βρετανίας, ξεκινάει κάπως έτσι το τελευταίο του άρθρο στην Telegraph: «Τα σχέδια για τα νέα χαρτονομισματα της Ελλάδας είναι έτοιμα. Αυτό των 50 δραχμών θα είναι πράσινο και θα φέρει τη φωτογραφία του Κορνήλιου Καστοριάδη – του Μαρξιστή φιλοσόφου, που ήταν ορκισμένος πολέμιος της ιδιωτικοποίησης».

ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ «ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΕΙ» ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

 

Νοσηλεία επί μακρόν, αναβολή επεμβάσεων ή το νυστέρι στο χέρι ειδικευόμενου. Είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους που επιστρατεύουν γιατροί για να «εκβιάσουν» τους ασθενείς να δώσουν φακελάκι, προκειμένου να έχουν την περίθαλψη που επιβάλει η κατάστασή τους.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Απόβαση σε χώρες της Νότιας Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα σε ακτές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας σχεδιάζει να κάνει το Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο τις στρατιωτικές βάσεις που έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες στη Λιβύη.

Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

 

Οι Ασσύριοι χριστιανοί που έγιναν πρόσφυγες εξαιτίας των διωγμών που έχει εξαπολύσει εναντίον τους το Ισλαμικό Κράτος θα μπορούν να βρίσκουν πολιτικό άσυλο στον Λίβανο, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών του Λιβάνου Νουχάντ Μαχνούκ (Nouhad Machnouk).