26 Φεβρουαρίου, 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ

 

Η τουρκική δημοκρατία δέχεται επίθεση. Η ολοένα και πιο συντηρητική ρητορική του ΑΚΡ, του κυρίαρχου πολιτικού κόμματος της χώρας, τροφοδοτεί μια διάχυτη ανησυχία ότι η κοσμική Τουρκική Δημοκρατία μπορεί να αντικατασταθεί σύντομα από ένα ισλαμιστικό καθεστώς.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ - ΓΙΑΤΙ ΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ;

 

Η περίοδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, μας προσφέρει ευκαιρίες πολύτιμες, στην πραγματικότητα μοναδικές, για πνευματική ανάταση, ψυχική κάθαρση, καθημερινή συμμετοχή στην ορθόδοξη λατρεία, oλοκληρωτική βίωση του γνήσιου ασκητικού πνεύματος της Εκκλησίας μας.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Τη στήριξή της στην κυβέρνηση και τη διαπραγματευτική της τακτική εκφράζει η «Πλατφόρμα 2010» (Παπαδημούλης, Δούρου, Μπαλάφας, Στάικος, Ρήγας, Αναγνωστοπούλου, Ζαχαριάδης, Μανταδάκης κτλ), με ανακοίνωσή της, στην οποία επισημαίνει ότι με τη Συμφωνία των Βρυξελλών άρχισε ουσιαστικά η διαπραγμάτευση ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρωζώνη.

ΣΤΑ 7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Έσοδα, που θα ξεπερνούν κατά πολύ τα 7 δισεκατομμύρια ευρώ, θα συγκεντρώσει η Ελλάδα μέσω των ισοδύναμων μέτρων που θα παρουσιαστούν στη λίστα των μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης σήμερα, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, Bild.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ

 

“Η Ευρώπη κάνει ένα διάλειμμα από την κρίση με την Ελλάδα, την οποία είχε προκαλέσει τις τελευταίες εβδομάδες”, αναφέρεται σε κύριο άρθρο του αμερικανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, που τονίζει ότι “είναι μια καλοδεχούμενη ανάπαυλα, αλλά αυτό είναι όλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ EΝΩΣΗ

 

Παρά την άνοδο των ευρωσκεπτικιστών του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), στις τελευταίες εκλογές, το ποσοστό των Βρετανών οι οποίοι τάσσονται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σήμερα το υψηλότερο των τελευταίων τεσσάρων ετών και πλέον.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ

 

Το Ισλαμικό Κράτος διέπραξε ακόμα ένα έγκλημα εις βάρος του πολιτισμού και της ανθρωπότητας. 

ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ

 

Σε πέντε φάσεις σκοπεύει να διαχειριστεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας τα κόκκινα δάνεια φυσικών και νομικών προσώπων.