07 Σεπτεμβρίου, 2013

Η ΑΜΟΙΡΗ κ. ΡΕΠΟΥΣΗ

 

Προς
Την Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Μαρία Ρεπούση
                   repousi@repousi.gr

Κυρία Ρεπούση,

Διαβάζοντας τον Ημερήσιο τύπο διαπιστώνω, για άλλη μια φορά ότι υπεραμύνεστε και πάλι των δηλώσεών σας της 4ης Σεπτεμβρίου 2013 σχετικά για το μάθημα των Θρησκευτικών στο Λύκειο. Λέτε ότι αναγνωρίζετε το ρόλο της Εκκλησίας, ενώ με τα λόγια σας όχι μόνο δεν τον αναγνωρίζετε, αλλά αντιθέτως με τις κατά καιρούς δηλώσεις σας έχετε αποδειχθεί μέγας εχθρός της Εκκλησίας και με λυπεί αφάνταστα το κατάντημά σας αυτό.

Είπατε χθες στις δηλώσεις σας, πως δεν καταλαβαίνετε την εμπάθεια κατ’ εσάς, της δηλώσεως του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου και Εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου κ. Χάρη Κονιδάρη. Μα εσείς κ. Ρεπούση δεν μιλήσατε κατά το παρελθόν επανειλημμένως για κάποιο συνωστισμό στη Σμύρνη; Ο κ. Χάρης Κονιδάρης είπε τα αυτονόητα διότι αν είχατε μπει στον κόπο εσείς και το Κόμμα σας, να διαβάσετε τι λέει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά για την έκδοση της ύλης των Θρησκευτικών βιβλίων, δεν θα ομιλούσατε ως άλλοι Μαυρογιαλούρηδες.

κ. Ρεπούση,

Βάσει του ισχύοντος Συντάγματος το Κράτος έχει ως σκοπό, μεταξύ των πολλών άλλων, και την ανάπτυξη της Θρησκευτικής συνειδήσεως των Ελλήνων και προς τούτο υπάρχει αγαστή συνεργασία Κράτους και Εκκλησίας για την έκδοση της ύλης των Θρησκευτικών βιβλίων, και τούτο διότι γνωρίζουν αυτοί που έχουν την επιμέλεια της εκδόσεως των Θρησκευτικών βιβλίων πως κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος που σέβεται την πίστη του ή την ιστορία του, εβραίος, ινδουιστής, μουσουλμάνος, ή όποιος άλλος, δεν θα εμπιστευόταν να διδαχθεί το παιδί του την δική του πίστη και παράδοση από έναν αλλόπιστο και μέσα από ύποπτα βιβλία που σχεδιάστηκαν ερήμην του.

Σεις κ. Ρεπούση εντελώς άμοιρη που είστε ως φαίνεται των Εθνικό/θρησκευτικών ιδεωδών και ιδανικών συναισθημάτων που διακατέχουν τον Έλληνα οφείλετε τις ανθελληνικές και αντιχριστιανικές αντιλήψεις σας να τις κρατήσετε μόνο για τον εαυτόν σας, την οικογένειά σας, τους συνοδοιπόρους σας και κυρίως για τους ομοϊδεάτες σας Χατζησωκράτη και Κουράκη.

Τέλος κ. Ρεπούση αν σας έτσουξε η δήλωση του κ. Χάρη Κονιδάρη τότε περαστικά σας!

Π. ΒΟΙΩΤΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: