30 Μαρτίου, 2011

Ιδού το παγκόσμιο νόμισμα που μας ετοιμάζουν οι εβραιομασόνοι

image

«Υπάρχει μία σκοτεινή δύναμη τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο δια-σφαλισμένη, τόσο πλήρης και τόσο κυρίαρχη, που καλά θα κάνουν να προσέχουν όσοι και όταν μιλούν εναντίον της» Ο 28ος Πρόεδρος των Η.Π.Α. W.Wilson, αναφορικά με το τραπεζικό σύστημα

Είτε μας αρέσει είτε όχι οι σύγχρονες κοινωνίες έχουν δομηθεί πάνω σε αυτό που μάθαμε να αποκαλούμε «τραπεζικό σύστημα». Λίγο πολύ όλοι μας εξαρτιόμαστε στις καθημερινές συνδιαλλαγές μας από αυτό που επίσης μάθαμε να αποκαλούμε «νόμισμα». Και τώρα έφτασε η ώρα του... λογαριασμού. Η μετάβαση στο νέο παγκόσμιο νόμισμα... Η μετάβαση στον απόλυτο έλεγχο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η διεθνής οικονομική κρίση πίσω από την οποία είχε δημιουργηθεί ένα άγραφος μυστικός οικονομικός κώδικας ήταν η μήτρα που γέννησε το νέο παγκόσμιο παιδί της υπερδύναμης - και βεβαίως βεβαίως των εβραιομασόνων που καθορίζουν τις τύχες της - μέσω του οποίου προσδοκά να επανακτήσει τα ηνία της παγκόσμιας πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής κυριαρχίας...

Αυτή η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ήταν απλά αποτέλεσμα της αποτυχίας του υπερκορεσμένου φιλελεύθερου οικονομικοπολιτικού συστήματος που εγκαθίδρυσε ο βασιλιάς και μεγάλος πρωταγωνιστής, το αμερικάνικο δολάριο, αλλά μια μάλλον πολύ καλά στημένη επιχείρηση που θα μοιάζει ως αναγκαία και επιβεβλημένη λύση, η μετάβαση στην νέα πραγματικότητα. Για να μην... επιτίθενται λοιπόν οι δήθεν κερδοσκόποι, θα μας πουν ότι η λύση είναι το ένα ενιαίο νόμισμα, το GLOBO. Η μόνη λύση λοιπόν - ίσως γιατί έτσι έχει σχεδιαστεί - είναι η μετάβαση σε ένα νέο ισχυρότερο, σχεδόν διπλής αξίας νόμισμα του σημερινού δολαρίου! Ο τοκετός αυτής της γέννας δεν θα μπορούσε να είναι χωρίς τις απαραίτητες ωδίνες, που όλοι μας βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Κάθε τοκετός, άλλωστε, έχει τις δικές του ωδίνες...

Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

Το παγκόσμιο νόμισμα θα αποτελέσει βασι-κό κεντρικό στοιχείο του μελλοντικού συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σύμφωνα με άρθρο του Paul Joseph Watson στο Prison Planet.com, όταν στις ΗΠΑ διαδόθηκε ότι υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης του δολαρίου από ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα, τόσο ο πρόεδρος της Federal Reserve, Ben Bernanke όσο και ο Υπουργός Οικονομικών Timothy Geithner, αρνήθηκαν ότι υπήρχε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Ωστόσο, λίγες μόλις μέρες αφού απάντησε σε ερώτηση στο Κογκρέσο, ότι δεν υπήρχε κανένα σχέδιο για να προχωρήσουμε προς έ-να παγκόσμιο νόμισμα, ο ίδιος ο Geithner (ο οποίος βρέθηκε στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης για την σύσκεψη της Λέσχης Bilderberg), ενημέρωσε το γνωστό club της διεθνούς ελίτ ότι είναι «ανοικτός» στην έννοια ενός νέου παγκόσμιου νομισματικού συστήματος.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι η Bank For International Settlements (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών), που θεωρείται ως η κορυφαία κεντρική τραπεζική δύναμη, με διασυνδέσεις με την Λέσχη Bilderberg, κυκλοφόρησε ένα έγγραφο το 2006, στο οποίο ζητούσε το τέλος των εθνικών νομισμάτων υ-πέρ ενός «παγκόσμιου μοντέλου νομίσματος». Από κοντά και ο Ουγγροεβραίος υπάλληλος των Εβραίων Διεθνών Τραπεζιτών, Τζόρτζ Σόρος, σε συνέντευξή του προβλέπει ότι η λύση για την υποτίμηση του δολαρίου και την οικονομική κρίση είναι η αντικατάστασή του με ένα παγκόσμιο νόμισμα, ενώ μέχρι και ο Πάπας Βενέδικτος έκανε έκκληση για μια «Παγκόσμια Πολιτική Εξουσία» για την διαχείριση της παγκόσμιας οικονομίας!!!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Την αντικατάσταση, όμως, του δολαρίου με ένα παγκόσμιο νόμισμα φαίνεται να προωθούν και η Ρωσία μαζί με την Κίνα για τους δικούς τους λόγους. "Σε μια άκρως συμβολική στιγμή κατά τη σύνοδο της G8 στην L'Aquila της Ιταλίας (Ιούλιος 2009), ο Ρώσος Πρόεδρος Ντιμίτρι Μεντβέντεφ παρουσίασε στους δημοσιογράφους ένα νόμισμα που αντιπροσωπεύει το "νόμισμα του μελλοντικού ενωμένου κόσμου"."Συζητάμε για την χρήση των δύο άλλων εθνικών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του ρουβλίου, ως αποθεματικό νόμισμα, όπως και την χρήση υπερεθνικού νομίσματος," είπε ο Ρώσος ηγέτης σε[RTF bookmark start: more][RTF bookmark end: more] συνέντευξη τύπου και δήλωσε ότι το νέο νόμισμα θα "χρησιμοποιείται για τις πληρωμές από τους πολίτες ως το νόμισμα ενός μελλοντικού νομίσματος".

Ο Ρώσος ηγέτης με περηφάνια παρουσίασε το κέρμα, το οποίο έγραφε στα αγγλικά "United Future World Currency" - «Νόμισμα του Μελλοντικού Ενωμένου Κόσμου» - στους δημοσιογράφους μετά τη σύνοδο κορυφής «τυλιγμένο» στο σεισμό που έπληξε την ιταλική πόλη της L'Aquila. Ο Μεντβέντεφ είπε ότι, αν και το «νέο» νόμισμα, το οποίο μοιάζει με ένα ευρώ στο οποίο αποτυπώνονται πέντε φύλλα (προφανώς συμβολίζοντας τις 5 ηπείρους), ήταν απλά ένα δώρο που δόθηκε στους ηγέτες, έδειξε ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά την ύπαρξη ενός «παγκόσμιου νομίσματος». (Προφανώς, όχι οι «άνθρωποι», αλλά οι μεγάλοι ηγέτες το «σκέφτονται σοβαρά» και το έχουν αποφασίσει ήδη, απουσία των «ανθρώπων»).

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι το νόμισμα είχε κοπεί στο Βέλγιο και φέρει τη φράση «ενότητα στην πολυμορφία»."Κατά πάσα πιθανότητα κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να εμφανιστεί στο μέλλον και να το κρατάγατε στο χέρι σας και να το χρησιμοποιούσατε ως μέσο πληρωμής. Αυτό είναι το διεθνές νόμισμα" είπε στους δημοσιογράφους. Εν τω μεταξύ, στην πρώτη σύνοδο κορυφής της Ομάδας BRIC (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα) στην Μόσχα, η Ρωσία και Κίνα ζήτησαν μία «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και αμφισβήτησαν το δολάριο. Οι ηγέτες των μεγαλύτερων αναδυόμενων οικονομιών του πλανήτη (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα, που εκπροσωπούν περίπου το 15% της παγκόσμιας οικονομίας ύψους 60,7 τρισ. Δολαρίων) ζήτησαν μεγαλύτερη διεθνή επιρροή, ενώ η Ρωσία αμφισβήτησε ξανά το ρόλο του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, μία ημέρα αφότου εξέφρασε την εμπιστοσύνη της σε αυτό.

Η Ρωσία μάλιστα είχε αναστατώσει τις διεθνείς αγορές, όταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας ανακοίνωσε ότι η Μόσχα θα περιορίσει το μερίδιο των αμερικανικών κρατικών χρεογράφων στα συναλλαγματικά αποθέματά της. Το νέο παγκόσμιο νόμισμα ζητά εναγωνίως και η Κίνα στην οποία οι ΗΠΑ χρωστούν 2.5 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το συνολικό εξωτερικό χρέος της υπερδύναμης προς στιγμήν ξεπερνά το ιλιγγιώδες ποσό των 11 τρισεκατομμυρίων.

ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ GLOBO ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται... μακρινά σενάρια αρκεί να σας υπενθυμίσουμε ότι στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Παρασκευής ουσιαστικά συζητείται το μέλλον του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος, ενώ πληροφορίες θέλουν ήδη τον πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόζο να επιστατεί για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών, την προώθηση του «παγκόσμιου νομίσματος» καταρχήν στην Ε.Ε. και την Βορειοαμερικανική Ένωση (NAU), που συμμετέχουν Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καναδάς. Μένει μόνο να τα βρει με Ρωσία και Κίνα και το παζλ θα έχει ολοκληρωθεί.

Αναμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση της λύσης των...δήθεν προβλημάτων μας, που είναι, υποτίθεται, η παγκόσμια κυβέρνηση που θα στήσουν με κάποιες μαριονέτες τα παγκόσμια λαμόγια. Το νέο παγκόσμιο νόμισμα που ίσως και εντός της προσεχούς διετίας να ανακοινωθεί, αν όχι νωρίτερα, είναι πλέον καθ' οδόν... Εάν πετύχουν να περάσει το παγκόσμιο νόμισμα τότε τα έθνη δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να διεκδικήσουν την ανεξαρτησία τους. Οι οικονομίες θα ελέγχονται απόλυτα, όπλα δεν θα μπορεί να αγοράσει κανένα έθνος για να προασπίσει τα δίκαιά του και θα υπάρχει πλήρης έλεγχος στα οικονομικά όλων.

Μόλις κάποιος θα πάει να σηκώσει κεφάλι σε οποιοδήποτε τομέα απέναντι στην Παγκόσμια Κυβέρνηση θα τον σταματούν ακαριαία... Τόσο απλά και τόσο παγκοσμιοποιημένα!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

image233333

Σήμερα γιορτάζονται:

1) Ο άγιος Ιωάννης ο συγγραφέας της Κλίμακας. Όταν έγινε 16 χρόνων επήγε εις το Σίναιον όρος και έγινε μοναχός και επί 19 χρόνια εδιδάχθη και κατηχήθη στα ιερά βιβλία από τον πνευματικόν του Γέροντα. Μετά τον θάνατον του πνευματικού Γέροντος κατοίκησεν σε μεμονωμένον κελλί του μοναστηρίου Θολά και έμενε 40 χρόνια. Εκεί απέκτησε μεγάλην φήμην. Περνούσε τον βίον του με νηστεία, προσευχή και μελέτη. Καθημερινά προσήρχοντο πολλοί και άκουαν τους λόγους του. Μεταξύ αυτών ήλθε και έγινε μοναχός ο Μωϋσής, ο οποίος κάποτε που κινδύνευσε σώθηκε με την προσευχήν του Ιωάννου. Επίσης εθεραπευσε τον μοναχόν Ισαάκ. Δια τα μεγάλα θαύματα και την πίστιν προς τον Θεόν έγινε ηγούμενος και εξεδήμησεν προς Κύριον. Συνέγραψε την θείαν και αγίαν Κλίμακα (περιέχει διδάγματα και μαθήματα καλών έργων).

2) Οι άγιοι Ιωάδ ή Ιωήλ και Ιωάννης.

3) Ο άγιος Ιωάννης πατριάρχης Ιεροσολύμων.

4) Η αγία Ευβούλη. Μητέρα του αγίου Παντελεήμονος.

5) Ο άγιος νεομάρτυρας Ζαχαρίας. Εμαρτύρησε από τους Αγαρινούς στην Κόρινθο.

Εθνικά γεγονότα: Σαν σήμερα το 1821 στο Σωληνάρι της Πυλίας οι Τριφύλιοι επαναστάται υπό τους Παπατσώρην, Γρηγοριάδην κλπ. μάχονται εναντίον των Τούρκων και τους τρέπουν σε φυγή.

Το 1822 ο Καρά Αλής βομβαρδίζει την επαναστάτημένην νήσον Χίον και αποβιβάζει πλήθος στρατευμάτων τα οποία αρχίζουν την καταστροφήν.

Το 1896 αποθνήσκει στις Κάννες της Γαλλίας ο εκλεκτός πολιτικός Σπυρί­δων Τρικούπης.

Το 1919 το Ελληνικόν εκστρατευτικόν σώμα που με συμφωνία των συμμά­χων πήγε στη Ρωσία μάχεται εναντίον τω μπολσεβίκων στη Ουκρανία.

Το 1920 σε ολόκληρο το μέτωπο στη Μ. Ασία επικρατεί ηρεμία.

Το 1921 ο ελληνικός στρατός επιτίθεται εναντίον των Τούρκων στο Τεπέ-αίρ-Όλούκ και τους καταδιώκει.

Το 1941 στο αλβανικό μέτωπο ο αγώνας μεταξύ των εμπολέμων Ελλήνων και Ιταλών περιορίζεται σε δράσι πυροβολικού και περιπόλων.

Ενισχυσε Και συ Το Εργο

Της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων

Μεσω Της -Ate Bank -

clip_image00143333333333

Η ως άνω διαφήμιση της Ι.Α.Α.

αναρτάται δωρεάν από το Ιστολόγιό μας.