08 Φεβρουαρίου, 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!!

SCREWΑφού έλυσε όλα τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και έχει συναίσθηση των λεγομένών του και αντιλαμβάνεται πια τη σοβαρή κρίση της κοινωνίας βρίσκει χρόνο και πάει για κάνα ουΐσκι με τους gay φίλους του στα gay party και μας συμβουλεύει ο μπάρμπα – Γιάννης σχετικά με τις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας, προτείνει παρελάσεις για ομοφυλόφιλους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και στηρίζει ακάθεκτα τον “γάμο” των ομοφυλοφίλων.

Άρα δηλαδή μας λέει πως δεν θα τον πείραζε εάν ο γιος του ο Στελάκης ή ο Μιχαλάκης είχαν εραστή ή η κόρη του Φανούλα είχε κάποια συμβία;

Ντροπή κ. Δήμαρχε Α Ι Σ Χ Ο Σ !!! Δεν φταίει λοιπόν ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης για τα όσα λέει για το πρόσωπό σου.

Έχουμε μπερδευτεί όμως με την φωτογραφία: Ποιός είσαι εσύ, η απαστράπτουσα νύφη με τον φερετζέ και την ανθοδέσμη ή ο από πίσω αυτής;;; ΣΑΛΑΓΑΤΑ Δήμαρχε και πρόσεχε τι λες στις συνεντεύξεις σου.

______________________

Τέλος, ο Μητροπολίτης Άνθιμος απαντώντας σε δήλωση του Δημάρχου κ. Μπουτάρη για τους γάμους ομοφυλοφίλων, τόνισε: "Η Εκκλησία τα θέματα αυτά τα έχει ρυθμίσει και έχει επ' αυτών διατυπώσει τις απαράβατες θέσεις της από αιώνων μέχρι σήμερα".

ΤΟ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕΙΑΣ Κκ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

clip_image002
clip_image001
clip_image001[14]
clip_image001[16]
clip_image001[18]
clip_image001[20]
clip_image001[22]
clip_image002[16]
clip_image002[18]
clip_image002[20]
clip_image002[22]
clip_image002[24]
clip_image002[26]
clip_image002[28]
clip_image002[30]
clip_image002[32]
clip_image002[34]
clip_image002[36]
clip_image002[38]
ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 2013

clip_image002[40]
Για την αντιγραφή
Voiotosp.blogspot.com

ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

image

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ κ. ΠΑΝΤ. Κ. ΜΙΧΑΛΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Προς τον

κ. Εισαγγελέα Εφετών Κρήτης (Χανιά)

ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

κ. Εισαγγελεύ.

Ως Ελλην Πολίτης έχω το καθήκον και ως δικηγόρος έχω την υποχρέωσιν, κατ' άρθρον 40 ΚΠΔ με αυτή την αναφορά - καταγγελία μου ν' αποτανθώ εις Υμάς, ως τον καθ' ύλην αρμόδιο Δικαστικό Λειτουργό αλλά και τον κατά τόπον αρμόδιον τοιούτο δι' ολόκληρον την Κρήτην, προκειμένου να διατάξετε τα καθ' Υμάς, λόγω του καταγγελλομένου και κακουργηματικής φύσεως αδικήματος, κατ' άρθρον 135 παρ. 1, 138 Π.Κ. περί προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Αφορμή δια την παρούσαν μου είναι η δημοσίευσις μιας μακροσκελεστάτης ερεύνης (ρεπορτάζ) εις τας σελίδας 1, 8, 9, 12, 13 και 14 του υπ' αριθ. 88 φύλλου του μηνός Δεκεμβρίου 2009 της μηνιαίας εφημερίδος «ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ» του Δημοσιογράφου - Εκδότου αυτής κ. Γ. Μοσκοβίτη, της οποίας είμαι συνδρομητής, και υπό τον τίτλο «ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ», το πρωτοτυπον της οποίας και σας επισυνάπτω, δια του δημοσιεύματος δε τούτου, δημοσίως και ευθέως (κατά το δυνατόν), καταγγέλλονται όσοι απεργάζονται, ως μίσθαρνα όργανα και μέλη αλλοδαπών οργανώσεων, ομίλων, λεσχών κλπ., υπογείως και δια προπαγανδιστικών κλπ. μέσων και τρόπων, την σύστασιν - δημιουργίαν της νήσου Κρήτης εις αυτόνομο κράτος, δια της αποστάσεως της από το έδαφος του Ελληνικού Κράτους.

Εις το εκτεταμένο αυτό δημοσίευμα, εξιστορείται λεπτομερώς ότι: Βάσει του ιστορικού γεγονότος της συστάσεως της Κρητικής Πολιτείας, δια προσφάτων ενεργειών και πράξεων, από το 1974 μέχρι και σήμερον εισέμεδαποί και αλλοδαποί, προσπαθούν παντοιοτρόπως δι' έργων και δια λόγων, να πραγματοποιήσουν τους σκοπούς και τας βλέψεις των δηλ. την απόστασιν της Κρήτης εκ της Ελληνικής Επικρατείας και την ανακήρυξιν αυτής εις αυτόνομο Κράτος.

Εις το δημοσίευμα τούτο, κατονομάζονται φυσικά και νομικά πρόσωπα, ημεδαπά, αλλοδαπά, ως και «Υπηρεσίες» δήθεν φιλίων χωρών, τα οποία με πράξεις των (άμεσα ή έμμεσα, υπογείως ή όχι), με διαφόρους προφάσεις και «καλύψεις», προετοιμάζουν ούτω πως και με περισσή θρασύτητα δεινά δια την χώρα μας, συνωμοτούν δε και δρουν, συνεχώς (ατυχώς και με αδικαιολόγητον αμέλειαν και αβελτηρία διαφόρων ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας κλπ), δια την επι-τυχίαν του ως άνω εγκληματικού και προδοτικού σκοπού των, έχοντες ως οδηγόν, τας πράξεις των Αλβανών εις το Κόσοβο - εις βάρος της Σερβίας.

Δεν είναι ανάγκη να Σας αναλύσω εγώ το ως άνω δημοσίευμα και ούτε να σας πείσω ότι πράγματι υφίσταται άμεσος κίνδυνος δια τα εθνικά συμφέροντα, και ότι, πριν να είναι αργά και προ της δημουργίας τετελεσμένων γεγονότων, πρέπει από τώρα, εκτός από το να ληφθούν σοβαρά διοικητικά μέτρα κατ' αυτών, κυρίως να κινηθή και ποινική δίωξις από Υμάς κατά των δραστών -προδοτών δια τα διαπραττόμενα υπ' αυτών κακουργήματα, μια δε μόνον αναγνωσις του ως άνω δημοσιεύματων, μετά βεβαιότητος, εκ της ανακρίσεως, θα ανευρε-θούν οι δράσται των κατά γεωμετρική πρόοδο συνεχώς αυξανομένων, πλείστων όσων καταγγελλομένων προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, ως π.χ η έκδοσις νομισμάτων, η δημιουργία και η υιοθέτησις της σημαίας της Κρητικής Πολιτείας, με το πρόσχημα του (αυτεπαγγέλτως όμως διαγραπτέου τούτου) εμπορικού σήματος, την χρήση του διαδικτύου δια την γλώσσα, την διανομή προκηρύξεων κλπ., αι ενδεικτικοί δε ενέργειαι αύται, σαφώς αναγράφονται και περιγράφονται εις το ως άνω δημοσίευμα.

Επειδή, έχω την άποψιν ότι, βάσει του ως άνω δημοσιεύματος, αι εις αυτό αναγραφόμενοι πράξεις που διενεργήθησαν (και παλαιότερον), αλλά συνεχίζουν να διαπράττονται και τώρα, συνιστούν το κακουργηματικής φύσεως διαρκές αδίκημα της διενεργείας προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, ως αύται καθορίζονται και αναγράφονται εις τα άρθρα 138 παρ. 1, 135 παρ. 1 Π.Κ., (και όχι βεβαίως ως «στιγμιαίον» ως έκρινε δια λόγους πολιτικής σκοπιμότητος και μόνον ο Α.Π. δια τους πρωτεργάτες της 7ετούς δικτατορίας του Παπαδόπουλου), δι' ο και δια της παρούσης μου

ΑΙΤΟΥΜΑΙ την υφ' Υμών άσκησιν ποινικής διώξεως κατά παντός υπευθύνου δια το ως άνω κακούργημα.

Ο αναφερών – καταγγέλλων

ΠΑΝΤ. Κ. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

image_thumb1_thumb1_thumb1_thumb14_t

Σήμερα γιορτάζονται:

1) Ο άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης, ο οποίος έζη στην Ηράκλειαν Πόντου κατά τους χρόνους του Λικινίου και είχεν ασπασθή τον Χριστιανισμόν. Αμα το έμαθεν αυτό ο Λικίνιος τον διέταξε να θυσιάση στα είδωλα. Ο άγιος συνεκέ-ντρωσε όλους τους Θεούς, στους οποίους επίστευε προτήτερα, οι οποίοι ήσαν από χρυσόν και άργυρον, τους συνέτριψε και εμοίρασε τον χρυσόν και άργυ-ρον εις τους πτωχούς. Αμα τα έμαθε αυτά ο Λικίνιος διέταξε και τον εβασάνι-σαν και έπειτα τον εσταύρωσαν. Αλλά την άλλην ημέραν ο Θεόδωρος ευρέθη υγιής. Τότε ο Λικίνιος τον απεκεφάλισεν.

2) Ο άγιος Ζαχαρίας ο προφήτης. Γεννήθηκε στην Γαλαάδ και ήταν από το γένος του Ισραήλ. Γέρων, μετά την αιχμαλωσίαν των Εβραίων από τους Βαβυ­λώνιους εγύρισεν εις τα Ιεροσόλυμα. Εκεί επροφήτευσε πολλά φοβερά σημεία. Ο Ζαχαρίας προφήτευσε και την διπλήν κρίσιν, η οποία μέλλει να γίνη (κατά την μέλλουσαν κρίσιν). Εκοιμήθη σε βαθιά γεράματα.

3) Η αγία Μάρθα, η Μαρία και ο άγιος Λυκαρίων. Όλοι αφού ομολόγησαν πίστιν εις τον Χριστόν, εσταυρώθησαν και τέλος απεκεφαλίσθησαν δια ξίφους.

4) Οι άγιοι μάρτυρες Νικηφόρος και Στέφανος. Εμαρτύρησαν και έλαβον τον στέφανον της νίκης.

5) Οι άγιοι μάρτυρες Φιλάδελφος και Πολύκαρπος, ο άγιος Μακάριος και ο άγιος Πυργέτης.

Εθνικά γεγονότα: Σαν σήμερα το 1913 στο μέτωπο της Ηπείρου το ελληνικό πυροβολικό σφυροκοπεί τις οχυρές θέσεις των Τούρκων στο Μπιζάνι.

Το 1920 ο ελληνικός στρατός στη Μ. Ασία δέχεται μικροεπιδρομάς άτα­κτων Τούρκων.

Το 1921 στη Μ. Ασία οι Έλληνες δρουν δια περιπόλων και πυροβολικού.

Το 1922 Ολόκληρος η ελληνική στρατιά Μ. Ασίας οργανώνεται για άμυνα.

Το 1941 οι ιταλικές δυνάμεις στο μέτωπον της Αλβανίας επιτίθενται ενα­ντίον των ελληνικών εις τον τομέα Μπούμπεσι άνευ αποτελέσματος. Η ιταλική αεροπορία εβομβάρδισε την Πρέβεζα.

Το 1949 τα Εθνικά στρατεύματα ελευθέρωσαν την πόλι του Καρπενησίου από τον Κομμουνιστικό ζυγό.