31 Μαρτίου, 2011

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

image

ΖΗΤΩ Η  "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ"!

Ρουσφέτια μόνο για τους "κολλητούς"

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!

ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ  κ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΨΩΜΑΚΙ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!

Καμαρώστε τον κ. Πάγκαλο που έχει το θράσος να μας λέει πως "μαζί τα φάγαμε": Σύμφωνα με το ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Tsantiri.gr, ΞΟΔΕΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΙΣΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! Κύριε Πάγκαλε, μιας και όπως λες τα...φάγαμε μαζί, ο λογαριασμός κινητής του μέσου Έλληνα είναι ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ; Φυσικά,για να είμαστε δίκαιοι,δεν είναι μόνο ο κ. Πάγκαλος ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Είναι ένα από τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνουν και δεν κόβουν,τα "φτωχαδάκια" των  6.500 Ευρώ μηνιαίως! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ! Ε, μετά μην περιμένετε ο κόσμος να κάθεται απλά να σας βλέπει όπου σας συναντάει. .........

Δεν υπάρχουν σχόλια: