23 Σεπτεμβρίου, 2010

Ανιχνευτές κινητών και φορητών υπολογιστών

image

Πως τα κλεφτρόνια εντοπίζουν κρυμμένα Lap Top και κινητά στα σταθμευμένα Ι.Χ μας. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από σήμερα ,γιατί ήλθε και διατίθεται από κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών που βρίσκεται στην περιοχή πλατείας Ομονοίας, μια συσκευή που μπορεί και ανιχνεύει κινητά τηλέφωνα, Lap tops και κάθε άλλη συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Αν λοιπόν αφήνετε υπολογιστές ή κινητά στο αυτοκίνητό σας, θυμηθείτε να κλείνετε πάντα το Bluetooth, γιατί τα μηχανάκια αυτά τα αγόρασαν όλα τα κλεφτρόνια και μόνο.

Η πληροφορία δόθηκε σήμερα από υπάλληλο του εν λόγω καταστήματος εμπιστευτικά σε συνάδελφο ηλεκτρονικό ο οποίος το περιεργάστηκε επί τόπου. Είναι σε μέγεθος κινητού και στην οθόνη έχει 3 βελάκια-πράσινο για ευθεία και 2 κόκκινα για κίνηση δεξιά-αριστερά και είναι τόσο πολύ ευαίσθητο ώστε να εντοπίζει κρυμμένο υπολογιστή από τα 100 μέτρα μακριά. Επειδή προς το τέλος του μήνα θα φθάσουν πολλά από αυτά γιατί τελείωσαν, ενημερώστε τους φίλους σας για την ανάρτηση αυτή. Ποτέ ανοιχτός υπολογιστής κρυμμένος σε κλειδωμένο αυτοκίνητο.

«Τι φωνάζετε; Μαζί δεν τα φάγαμε»!!!

image

Αφού «μαζί φάγαμε τα λεφτά»

τότε γιατί χοντραίνει μόνο αυτός ;;;!!!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

image_thumb244_thumb1_thumb1_thumb1_[3]

Σήμερα γιορτάζονται:

1) Η σύλληψις του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου. Ο Ζαχαρίας και η Ελισάβετ ήσαν άτεκνοι και ελυπούντο δι' αυτό. Ο Ζαχαρίας ήταν στον ναό και παρουσιάστηκε ο Γαβριήλ και του είπε ότι η Ελισάβετ θα γέννηση παιδίον. Ο Ζαχαρίας δεν επίσπευσε και ετιμωρήθη υπό του Γαβριήλ έμεινε βουβός.

2) Ο άγιος Ανδρέας. Έζησε κατά το έτος 867 συνελήφθη υπό των Αγαρινών και εφυλακίσθη. Επειδή δεν αρνείτο τον Χριστόν ο άρχων των αγαρινών αφού του διέτρυσε το στήθος με το ακόντιον του διέταξε και τον απεκεφάλισαν.

3) Ο άγιος Ιωάννης και τα δύο παιδιά του Πέτρος και Αντώνιος. Κατάγο­νταν από την Σικελίαν και ηχμαλωτίσθηκαν. Κατόπιν πολλών περιπετειών και βασάνων πατέρας και παιδιά εξεδήμησαν εις Κύριον.

4) Οι άγιοι μάρτυρες Νικόλαος ο παντοπώλης, Ιωάννης από την Κόνιτσα και η μάρτυρας Ράί'ς. Ο Νικόλαος συνελλήφθη από τούς Τούρκους και ομολό­γησε τον Χριστόν εθανατώθη με ξίφος το 1672. Ο Ιωάννης ήταν Οθωμανός και είχε γίνει Χριστιανός. Συνελήφθη από τους Τούρκους και επειδή αρνήθηκε να γίνη πάλιν Μωαμεθανός εβασανίσθη και απεκεφαλίσθη στο Αγρίνιον το 1815.

5) Οι αγίες αδελφές Ξανθίππη και Πολυξένη.

Εθνικά γεγονότα: Σαν σήμερα το 1821 ο οπλαρχηγός της Μολδοβλαχίας Φαρ­μάκης συνθηκολογεί με τους Τούρκους, στο μοναστήριον Σέκου. Οι Τούρκοι αθετήσαντες την συμφωνίαν φονεύουν όλους τους οπαδούς του τον δε Φαρμά­κη θανατώνουν μαρτυρικώς στην Κωνσταντινούπολιν.

Το 1821 Η πρωτεύουσα των Τούρκων της Πελοποννήσου η Τρίπολις κατό­πιν στενής πολιορκίας από τους Έλληνες καταλαμβάνεται και ελευθερώνεται.

Το 1824 στο Βουλγαρέλι 'Αρτης οι Έλληνες κατόπιν μάχης τρέπουν σε φυ-γήν τους Τούρκους.

Το 1825 οι Έλληνες καταστρέφουν τα χαρακώματα των Τούρκων πολιορ­κητών του Μεσολογγίου.

Το 1919 ο ελληνικός στρατός στη Μ. Ασία δρα με περιπόλους.

Το 1920 στο μέτωπο στη Μ. Ασία επικρατεί ηρεμία.

Το 1921 οι ελληνικές δυνάμεις στον τομέα του Αφιόν Καραχισάρ Μ. Ασίας, κατόπιν θυελλώδους επιθέσεως, εκδιώκουν τους Τούρκους και καταλαμβάνουν τις επιδιωκόμενες θέσεις.